fredag 13 april 2012

Sommarservis


Äntligen är helgen här. Det är fredag, myskväll med hemmagjord pizza och massa nya filmer väntar, och nu ska vi snart gå mot tågstation och möta maken 



Idag har jag och gänget varit ute på en liten shoppingrunda och gått på cafe. Det blev jätte fint väder, så vi kunde sitta ute i solen och fika. I vanlig ordning blev det ett litet besök på Nille. Där hade det kommit in vårnyheter och självklart en ny servis till bara några ynka riksdaler per del. Det blev en liten servis med koppar och assietter som ska användas på min födelsedag på söndag:). Green gate i all ära, men om du får 6 koppar för samma pris som 1 kopp, då är det här mycket roligare att köpa tycker jag. Servetter är något jag alltid köper där också, billigt och bra.


Blev lite fika när vi kom hem också. Har aldrig sett dessa tidigare i matbutiken, men de är så pytte pytte små att du tar en i ett nafs, perfekt till kaffet om du bara vill ha nåt litet till. Fanns dessa med choklad och andra med jordgubbar.


Dagens baby, min underbara lilla Freja som snart är 10 månader gammal. Hon posar i den vita korgen i sin ljuvliga roströja bland mosters roskuddar. Tänk vad man kan älska en liten varelse.



Trevlig helg!

8 kommentarer:

  1. Vilket fint porslin, perfekt till sommarens jordgubbstårta :)

    Ha en fin fredag! Här blir det tacos :)

    Kram Caroline

    SvaraRadera
  2. Vilken härlig servis.. och härlig liten Freja! :)
    Må så gott, kram Evelina

    SvaraRadera
  3. Helt ljuvlig servis du fyndat ! Din lilla Freja är ju så mysig där hon siter i sin korg....
    Ljuvlig blogg du har !
    Kraam
    Sanne

    SvaraRadera
  4. Va fint!
    Var har du köpt den fina servisen???
    Tacksam för svar!

    SvaraRadera
  5. Åh vilket sött porslin, och va roligt att kunna köpa så billigt! Som sagt är det alltid roligare att kunna köpa mer för pengarna :)

    Vilken liten raring du har på besök...hihi! Ja det är otroligt vad man kan älska de små så oändligt mycket!!!

    Ha nu en riktigt mysig helg!

    Varma kramar från mig!

    SvaraRadera
  6. Åååå,for et nydelig servise!
    Nille har jammen meg mye fint,dette serviset fikk jeg og lyst på:)
    Søt liten jente du har på besøk:)
    Ønsker dere en super helg!
    Klem Caroline

    SvaraRadera
  7. Åh, vilken söt servis du har fått tag i. Var har du hittat den? Vilket fint besök du har med, en riktig liten goding :)

    SvaraRadera
  8. Hej vännen!!
    Super fint porslin!! Jag har lika, bara en kopp dock men i rosa istället för lila!:)Kul med lite shopping! Din tallrikshylla är verkligen galet snygg!! Ha en fin helg! kram/L

    SvaraRadera