torsdag 29 mars 2012

Sukkertøy for øyet

Hej på er!

Snart helg igen, så skönt! Ljuvliga rosor är inköpta och pryder matsalen. Har även satt upp en liten detalj jag köpt på Ramsign.no, på min tidiningslåda, blev inspirerad på en annan blogg...Sukkertøy for øyet. Det betyder ju ögongodis på svenska, men ser så mkt finare ut på norska på nåt sätt:).

Påskliljor står i köket och luktar gott, och nya kökshanddukar från Cath Kidstone har hänger i köket!

Det blir trängre och trängre på blomsterfatet på planteringsbordet som ni ser, det växer så det knakar och är så vackert! Dessutom börjar det ordna sig med mina drömmars blomsterlådor, ni kan inte ana hur fint det blir....Återkommer mer om det senare!

Nu ska jag ge mig ut, ska på middag hos svärmor och svärfar, och i morgon kommer äntligen mina föräldrar på besök över helgen. Har inte setts på väldigt länge, längtar!!


3 kommentarer:

 1. Underbara blommor, vilken prakt!!!! Vad är det för härliga planteringslådor du har på gång!?! Det ser jag fram mot att se, och andra med mig skulle jag tro :)

  Din bakdag blev jag helt nockad av, underbart!!!! Fullkomligt älskar bakverk... ren tur att jag aldrig har tid för skulle jag ha tid skulle jag rulla fram! Kan liksom bara inte motstå om det finns hemma....

  Lådan med norsk text var finfin!

  Kramar!

  SvaraRadera
 2. Åh så du har det fint med alla blommor! Tur att du översatte det där sukkertöj (hur det nu sen skrivs??). Har inte hört det norska ordet förr (ej heller mången annat ;))

  Kraamar!
  -Pia-

  SvaraRadera
 3. Underbara rosor.Bara så fin tidningslåda.Vad härlig med middag hos svärisarna.Vad skoj att dina föräldrar kommer i morron.Ha en skön kväll.Kram Rita ♥

  SvaraRadera