fredag 30 mars 2012

Hare, pelargon, plantering & vaser


God kväll i stugorna


Idag har jag haft en underbar dag. Efter lunch kom nämligen mina älskade föräldrar på besök hit och stannar till måndag. När det gått lång tid sedan man sågs sist, så är det så underbart att få krama om dem, och umgås i några dagar, skulle önska det blev oftare....Men man får vara nöjd med de tillfällen som ges, det är ju trots allt 7 timmars bilresa mellan oss.

På köpsmansdisken i matsalen har denna ljuvliga lilla hare flyttat in. Den är så bedårande, och med en krukros i så blev den ännu sötare! Ser ni den lilla tassen, tror den kliar sig lite:). Man kan använda den till det man önskar. Godisförvaring, ljuslykta eller kruka:).Årets första pelargoner har fått flytta in i köket, då är det snart sommar alltså:). Jag älskar verkligen denna lilla blomma, den ger så mkt längtan och påminner oss om vilken tid vi har att möta...


Här ser ni mitt senaste utepyssel. Jag har målat gamla trälådor från makens barndomshus i Hardanger, och så har jag planterat lite penseer och bellisar och lagt i lite ris. Då det är väldigt gamla lådor har jag valt att plantera i krukor som jag sedan satt ned i lådorna, lätt att vattna och lådorna ruttnar och möglar inte.BlomsterpraktTitta vad jag hittade i trädgården idag, vitsipppor! Den ljuvliga lilla vasen fick jag i present av mamma och pappa...det var den lilla varianten, fick även en större....Titta här, den här fina vasen med den vackra buketten fick jag också, älska:).


Och tillsist den här fina mandelkvarnen. Sitter som en smäck på skrivbordet i köket! De känner mig så gott, mina älskade päron, och vet precis vad jag gillar och vad som passar i mitt hem 


Det var allt för idag. Nu väntar en god natts sömn. I morgon blir det lite shopping, mamma och jag ska klä påskris och så har jag en del nya saker som ska placeras ut, härligt!

Sov gott mer er vänner!2 kommentarer:

 1. Hej, rara Camilla!

  Ett litet livstecken från mig.

  Försöker följa din fina blogg i mån om
  tid. Vistas mycket på lasarettet. Det har varit
  två jobbiga kriser den 13 och nu den 29 mars.

  Dess emellan har jag massor att stå i.

  Som sedvanligt är bjuder du på underbara bilder
  och inspiration. Jag har massor av idéer men mina händer lyder ej.

  Varm helgkram
  Renate

  Ps! Vill du maila mig så är min e-post:
  wretefelt@hotmail.com Ds!

  SvaraRadera
 2. Hi:)
  You have such wonderful flower decorations and great blog. I love your flowery white terrace.
  Greetings from Poland:)

  SvaraRadera