söndag 18 mars 2012

❀❀❀ Ett blomstrande inlägg ❀❀❀


Hallå hallå! Idag blir det ett blomstrande inlägg:). Äntligen har mitt lilla projekt torkat. Jag har målat mitt planteringsbord vitt och byggt till hyllan i mitten för mer förvaring. Det blev så mkt finare. Det var brunt innan, om ni vill se kan ni se på bilder från april 2011 i arkivet. Nu matchar det huset mycket bättre. Jag har också gjort i ordning årets första blommor ute. 

 

 Ett keramik hjärta ligger på blomsterarrangemanget, och det lilla utkarvade hjärtat på fronten av bordet är så charmigt.

 

Köpte vita krokar och fäste på sidorna till mina redskap som jag fått av min mamma. Än så länge är det inte så mkt på bordet. Men i sommar blir det mer. 


Hjärtat har jag bundit till av kvistar från trädgården, och den fina zink väggkrukan är från Plantagen.


Det blev penseer, Bellis och lökväxter. Det ger en otrolig vårstämning.  


 

En liten tulpan i en enkel liten vas.

 

Våren är här!!!

 

Redskap som ska användas flitigt i år.


Bellis måste vara den sötaste lilla blomman som finns!!

 

Våre utelampor, är kanske inte de vackraste, men väldigt effektiva. Men ska väl så småningom upp nya här. 

 

 

Teracottakrukor är ett måste, eller hur?




Nu längtar jag så oerhört mycket tills man kan köpa lite fina sittdynor och dukar till terassen, och det nya möblemanget som förhoppningsvis inte dröjer så länge innan det handlas. Vita trämöbler, pastellfärgade dukar från Greet gate och blomlådor överallt....Åhhh är inte våren och sommaren det finaste som finns i hela världen???


Det här har gett mersmak. Så nu har jag målat gamla margarinlådor vita också, som ska sättas hjul på. (Maken frågade om jag hade tänkt måla honom vit också, man vet ju aldrig) Det ska bli årets  blomlådor på terassen, och där i ska jag ha.....rosa mårbacka såklart. Men det slutar inte där:). Ska även göra egna balkonglådor med lite hjälp av min käre far, det kommer bli så fint!

Planeringen såhär års är nästan det roligaste, eller hur?

Nu ska vi sätta tänderna i årets premiärgrillning, mums!

Tack för titten fina ni, och tack för era gulliga ord om mitt hem, det värmer!


11 kommentarer:

  1. Vad mysigt att kunna ställa ut vårblommor redan nu, brukar dröja till mitten av maj innan jag törs ställa ut något.
    Låter som om ni kommer att få det hur fint som helst på er uteplats i sommar med nya utemöbler, blomlådor och vitmålade margarinlådor =)
    Premiärgrillning låter sjukt gott!
    Kram Annica

    SvaraRadera
  2. Såååå fint!
    Nydelig plantebordet ble og masse skjønne blomser :)

    Ha en strålende ettermiddag,
    KLem Jatte!:)

    SvaraRadera
  3. Ojj så fint du gjort redan! hur ska det bli i sommar då? Nu blir man sugen,usch jag har mitt tallris kvar i lådorna/ha en fin söndag/Anne

    SvaraRadera
  4. Ojj, så fint du har gjort redan! Hur ska det bli i sommar då? Nu blir man sugen på att sätta fart, jag har mitt tallris kvar i lådorna.Ha en fin söndag/Anne

    SvaraRadera
  5. Såååååå fint du har gjort det!!! Åh vad det är roligt nu när man får pyssla i trädgården. Vi som måste börja från ruta ett. Ska bli skönt att få ordning på gräsmattan till att börja med. Men först måste vi ju måla huset - suck! Finns ju roligare saker faktiskt. Som att plantera blommor tex. Kram Josefin

    SvaraRadera
  6. Verkligen jätte fint, man får riktig sommar längtan när man tittar på bilderna.
    Här har det varit grått och mulet hela helgen.
    Kram Carita

    SvaraRadera
  7. Så fint du gjort det vännen ♥
    Kramen ♥

    SvaraRadera
  8. Sååå flott det ble!
    Skikkelig koselig på terassen din:)
    Plantebordet ble kjempefint i hvitt,praktisk med de krokene på siden,tror jeg og må skru i et par kroker på mitt plantebord;)
    Våren er her:)
    Klem Caroline

    SvaraRadera
  9. Åhh, vad avundsjuk jag är på dig! Du har gjort det så fint med vårblommorna. Jag ska nog ta mitt nästa helg. Har precis slängt bort mitt tallris och ljung.

    Ha det allra bäst

    Susanne

    SvaraRadera
  10. Åh va tjusigt! Jag längtar också efter att få ta fram mitt vita planteringsbord och börja vårplantera på!! Det kliar verkligen i fingrarna nu :-) Låter fint att plantera pelargoner i vitmålade margarinlådor!! Åååh nu vill jag att våren ska komma på riktigt med aningen varmare grader så man får börja plantera...hihi!

    Ha det så väldigt gott!

    SvaraRadera
  11. Åååå... så herlig!! Elsker blomsterbordet ditt! Må få meg et slikt ute til hagesyslene mine! Det er så vidunderlig at det er vår og at vi kan begynne å pusle ute i hagen!

    Ønsker deg en fin ny uke!

    Klem fra Silje

    SvaraRadera