lördag 1 oktober 2011

Ljuvlig kall morgon i bara morgonrocken...


God morgon på er.

Kände bara för att skriva några rader denna underbara morgon.
Vaknade tidigt idag och klarade inte att somna om. Kände mig så glad och pigg så gick upp, kokade kaffe, på med morgonrocken, tände några ljus, "råkade av misstag sätta på Jul med Christer Sjögren" på Spotify...Hmmm, inte alls med flit:).

Njuter som bara den av min tillvaro just nu. Ibland känns livet så underbart att man bara vill dela med sig av den känslan till hela världen, eller hur?

Idag blir det planering, mätning och skriva inköpslistor, nu ska ett av gästrummen få sig en "wedig" =(redig, ordentlig) som vi säger i Östergötland, makeover:).

Ha en fantastisk dag alla fina...

Ps. Bilden är från Ellos Julkatalog, så vackert. Såg den och tänkte på att det faktiskt är 8 veckor kvar bara tills advent. Men lovar, julmusiken får ligga på vänt nu fram tills dess. Fuskade bara lite idag;).
2 kommentarer:

 1. Å vad spännande att följa er rust av gästrummet! Vi har inga större planer för tillfället. Måste försöka göra klart skafferiet först. Sedan är jag sugen att göra något åt vårat sovrum, för det är så tråkigt och oinspirerande. Funderar på en fondtapet av något slag men vi får väl se...
  (vackra saker från Ellos!)
  Ha ett fantastisk slut på veckan och bra start på nästa!

  SvaraRadera
 2. Så härligt med en wedig förändring :)
  Ang formarna så hade jag själv tänkt mig de blå men tyvärr fanns det bara en kvar, men är supernöjd med de rosa! De vita kändes inte lika roliga så om jag var du skulle jag satsa på rosa eller pastell blå :)
  Ha en skön kväll!
  Kram Anna

  SvaraRadera