måndag 31 oktober 2011

Helgbesök och julshopping

Hej på er. Hoppas alla har det bra och njuter av den fina hösten och den stundande vintern.
Här hemma har det varit fullt hus i helgen, då min kära storasyster och min systerdotter Tilda varit på finbesök i Norge:).

Hon har blivit så stor lilla damen, nu kan hon prata massor och vi har haft det helt fantastiskt. Saknar henne redan, men nu sitter dom på tåget hem till Sverige igen. Tack för allt mina hjärtan <3

I lördags tog vi en liten shoppingtripp till Drammen, där hittade jag så oerhört söta små dekorationer inför jul, samt zinkhus till ett jätte bra pris. Släpp inte loss mig på Panduro eller Kremmerhuset säger jag bara, då ryker hela lönen:). Nu har jag också 3 julklappar klara, det känns skönt och lugnande att börja i god tid.


Nu har vi tagit ett beslut angående vitrinskåp också. Jag har visat det tidigare här på bloggen, ett skåp vi hittade när vi köpte huset men som var alltför dyrt. Nu var det ett kalaserbjudande, så då beställde vi i rasande fart, så till jul ska det installeras i matsalen med kransar på dörrarna, och alla mina vackra glas ska få komma fram, samt finservisen. Det är både hyllor och skåp och glas på sidorna också så skåpet inte tar så mycket ljus från rummet.


Jag har bestämt mig för att i år ska julen vara länge hemma hos oss, det ska i stort sett vara klart till första advent. Bara granen och kanske lite småsaker som får komma fram dagarna innan julafton, annars ska jag njuta av julefriden och allt vackert pynt en heeel månad och lite till. Vi ska ha en stor familjemiddag hemma hos oss på annandagen, då ska det vara riktig Bullerbyn jul hemma hos oss.

Idag kom en avi, ett mycket efterlängtat paket från Baldershage.se har hittat hem till mig, eller till posten...
Vad det är i det, visar jag lite längre fram när advent närmar sig. Det är något jag önskat mig länge,så äntligen slog jag till.

Kramar Camilla

6 kommentarer:

  1. Hej!

    Åh vilket fint vitrinskåp! Jag letar också efter ett, vad har ni köpt detta?

    Kram Susanne

    SvaraRadera
  2. Underbart vitrin! Ska bli spännande att se vad du köpt! Kram Mia

    SvaraRadera
  3. Visst ska det bli mysigt med julen. Jag längtar jättemycket :) Vad roligt med besök av lillan som blir större och större. Tiden går så fort i och med all utveckling. Min gosse växer så det knakar och han är så go.

    Kram Josefin

    SvaraRadera
  4. Hejsan! Vilken jätte mysig blogg jag hamnade hos nu då!:) Dig vill jag följa! Så vackert hem du har! Superfint vitrinskåp också! här har du en till som längtar efter julen, men nu dröjer det inte länge! Kram/L

    SvaraRadera
  5. Nice blog…. I love nordic style… but i live in italy…. I will do my best to take inspire from you images..i have a proposal for you....i desire to made a post on my blog about real nordic style... i desire to made you some questions about the basic element fora nordic hause)like colros fornitures decorations)...please if you are interested in, write on my blog so i can contac you soon.....
    Kisses
    Simona

    SvaraRadera
  6. Hej! Jag har precis börjat blogga efter många månaders fundering och jag tror att jag tog rätt beslut! Din blogg är fantastiskt inspirerande och vilket hem du har! Där skulle jag vilja bo:-)

    Mvh Emma

    SvaraRadera