torsdag 29 september 2011

Måla vitt eller inte?
Tips kära läsare? Förbli brunt, eller måla vitt?

Helg i morrn, jipp!!!

8 kommentarer:

 1. Jag tycker att du ska slipa och måla med grå/vit färg och till sist dra med en trasa där du har målat. Som Ernst gör :-)

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Hej visst är det svårt att bestämma sig hur man ska göra. Jag håller själv på att måla om möbler just nu och vitt är ju en sådan ”mjuk” färg. Det mörka kan se lite hårt ut bredvid det vita. Min åsikt...fundera på vad du vill.

  Såg ditt tidigare inlägg om att du ville veta vem det är som läser din blogg.
  Jag är en utav alla som kikar in. Mig hittar du på www.livetpahaga.blogspot.com

  SvaraRadera
 3. Ibland kan jag tycka att det blir lite "varmare" att behålla någon möbel i brunt..jag hade nog behållit bordet brunt...trots attt jag gillar vitt också,,ha det gott Kram Marie..vitavidder.blogspot.com

  SvaraRadera
 4. För att få in lite andra färger än vitt så tycker jag att du skall behålla båda i den färg dem har ursprungligen. Om jag nu i huvudtaget själv ägde dessa två vackra saker så skulle jag absolut inte måla någon av dem, men om jag måste välja den söta lilla byrån att måla vitt, absolut inte bordet det skulle få behålla sin vackra varma bruna färg!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Jag kan nog tycka att den ska vara som den är. Tycker det är snyggt när det är någon möbel som bryter i färg mot allt de vita! :)

  Ha en mysig fredag!
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 6. Jag tycker nog att du ska behålla den som den är. Kan vara snyggt att bryta en möbel i en annan färg än vitt! :)

  Ha en fin fredag!
  Kram Jenny
  http://hjartatsvitahem.blogspot.com/

  SvaraRadera
 7. Jag håller nog med ovanstående, måla byrån men tänk över bordet. Beror på omgivningen, men stör du dig på den bruna färgen, måla! Du kan ju alltid skava till den så den blir mer "shabby" :)
  Lycka till och ha en fantastisk helg!
  Kram från Emelie

  SvaraRadera
 8. Hej!
  Om man målar allt i samma vita färg blir det lätt "platt".Ta varmvitt eller lite åt grått och stryk lite lasyr lätt på och torka med en trasa.Då blir det mer levande.Det är också fint att skava lite med sandpapper så man får det att se lite nött ut,men du kanske inte riktigt har den stilen.
  Lycka till!kul att få se hur du gör.

  Hälsningar från Uppland i Sverige!

  SvaraRadera