tisdag 20 september 2011

Kruka med tassar & kuddar.


Hej på er. I helgen som var har vi varit på dop. Ett fantastiskt sådant. Kommer kanske en liten bild senare. Har haft en underbar helg hemma med familjen. Man känner sig alltid hel och lycklig när man har varit där och tankar på energin. Idag visar jag bilder på våra nya kuddar till soffan som maken hittade i en möbelaffär i helgen när vi var i Sverige. Dem, samt två nya fina krukor med tassar, med plättar i luften fick följa med hem. Tack mormor. Porlinsblomman fick vi av svärmor och svärfar när de var på middag i onsdags. Den är så vacker.

Har ju skrivit lite om att vi börjat äta sundare osv. Tycker det är spännande att följa andra som också gör detta, så tänkte det kunde vara roligt att dela med mig av min sida av detta. Vi började den 10 augusti. Vi går promenader 3-4 gånger i veckan och äter massa frukt och grönsaker och till det lite kött. Vi dricker bara vatten, men för mig som alltid älskat vatten är detta ingen skillnad. Detta har gjort att jag sedan denna dagen för ca 6 veckor sedan har gått ned 15 kilo i vikt. Det har gått fort men kroppen mår bra och jag har aldrig mått bättre. Jag saknar ingenting och äter gott och mår bra. Detta är något jag verkligen kan rekomendera. Förut har jag provat LCHF och detta fungerade en period. Men jag måste säga att jag är lite tveksam till att proppa min kropp med fett. Vad händer om 10 år då? Jag tror på en sund livsstil med mycket frukt och grönt, vad annat kan jag göra med detta fantastiska resultat?Kom gärna med tips eller åsikter.

Natti natti mina vänner.


4 kommentarer:

 1. Vad duktig du är Camilla. Jag skulle också behöva äta sundare. Nu är jag sugen på allt. Nästan värre än när jag var gravid. Kan det vara amningen tro. Jag misstänker det. Borde ta fler promenader och tänka på vad jag äter. Hur svårt ska det vara. Hmm.. :) Nå väl.. tids nog. Just nu går all tid till lillprinsen. Det är underbart. Och på tal om dop ska väl jag se till att börja ordna med detta också. Får se när det blir. Sen ska hemmet försöka ställas i ordning också. Ja det är mycket på en gång men roligt är det.

  Länge sen jag skrev nåt här, men jag har inte glömt dig :)

  Kram Josefin

  SvaraRadera
 2. Grattis! 15kg det är ju hel del på så kort tid!!! Söta krukor!

  Kramar!
  -Pia-

  ps. magra inte bort helt och hållet! ;)

  SvaraRadera
 3. Herregud vad duktigt! :) Du får gärna dela med dig av lite mer tips kring vad ni äter! Har ni uteslutit kolhydrater helt? Vad äter ni till frukost? :)

  När ni äter grönsaker och kött, har ni sås till? (Jag är såsberoende. En god sås och jag kan äta allt!) :)

  Kramar Anna

  SvaraRadera
 4. Vilket härligt hem du har :) och grattis till framgången!! 15 kilo är inte illa det. Jag har gått i samma tankar att äta mer som du verkar göra. Skulle gärna vilja veta lite mer hur en dag kan se ut för dig när det gäller mat. Skulle gärna vilja tappa minst 15 kilo själv :) Du kan väl göra ett inlägg här eller lämna en kommentar hos mig...

  SvaraRadera