tisdag 5 juli 2011

Stolsdynor från Nyblom & Kollèn





Hej mina vänner.

Kikar in en sväng på bloggen idag. Hoppas att ni alla har det underbart på semestern och njuter av allt det goda som är nu!

Själv har jag nu haft min efterlängtade vecka i Sverige tillsammans med min familj. Vi har gjort allt det där jag längtade så till. Pratat om allt man missat, grillat, shoppat och myst. Tänk vilken glädje mina små syskonbarn ger då. Att vara moster till de små gullen betyder allt för mig.

En butik som jag alltid besöker när jag är hemma är Inredet i Valdermarsvik. Där shoppade jag loss, bla stolsdynor från Nyblom & Kollèn till köksstolarna. Blev så otroligt fint till våra vita stolar. Fixade lite med detta igår och knipsade några bilder.

Nu fortsätter semestern. Vi ska bla bila i Danmark. Härligt!

Ta hand om Er!



8 kommentarer:

  1. Åh vilka fina! :)

    Ha en fortsatt bra dag! Kram!

    SvaraRadera
  2. Hejsan!
    Vilka fina stolsdynor, blev ju kanon det där! Låter som att du har en härlig semester blandat med planer samt bara vila och vara, precis som det ska va :-) Jag och sambon har precis flyttat in i radhuset så det kommer bli mkt stök och bök härhemma i sommar kan jag tänka mig, men det är ju mest bara roligt! Sen ska jag, min syster och mamma åka på vår årliga husbilssemester, bara vi tjejer! Det här året ska vi bland annat besöka shoppingscentrat i Ullared och se vad som bjuds där. Vi har nämligen aldrig varit där förut så det ska bli superroligt! Sen besöker vi Söderköping samt lite andra avstickare längs vägen :) Jag och sambon kommer nog göra små dagsutflykter, hotellvistelser och så under sommaren. Sen hoppas vi på att komma iväg på tågluff till Italien i September! Ha nu en riktigt skön sommar och njut massor! Kram!

    SvaraRadera
  3. Bilderna stolsdynor:) vad skönt med en vecka med familjen! Hoppas ni får det toppen i Danmark, finns ju mycket fina butiker där...:)
    Kram Anna

    SvaraRadera
  4. Fin blogg du har! gillar verkligen dina stolar, underbara!! Kram lotta

    SvaraRadera
  5. Hej vännen! Tack för din fina kommentar. Hoppas du har det bra! Vi har det bara bra. Har just nu besök från mina och sambons föräldrar. Jätteroligt, men nu börjar jag bli trött på att ha inneboende så tätt inpå. Hade varit nice att ha huset nu, men den tiden kommer också. Vi har fått en del avlastning, men det tär också lite när man är trött och inte känner sin nya familjemedlem så väl ännu.

    Hoppas du har en skön semester. Många kramar Josefin

    SvaraRadera
  6. Hej igen!
    Jasså du är från Söderköping?! Va roligt :-) Jag är inte från Östergötland utan bor i Valbo (Gävle) som ligger i Gästrikland. Men har aldrig varit i Söderköpings så det ska bi mysigt att få besöka det stället under semestern.

    Ha det fint!

    SvaraRadera
  7. Hej! Roligt att du lämnade ett litet avtryck med fina stolsdynor.
    Ha en fantastisk härlig semester, njut varje minut!

    Kram från VitSockerbit

    SvaraRadera
  8. Oj här hittade jag på en mycket fin blogg, hit kommer jag fler gånger!
    Ha en fin dag!

    SvaraRadera