söndag 17 juli 2011

Vackert gammalt spelbord

Hej på er mina vänner. Idag kommer ett litet inlägg såhär mitt på semestern. Nu har vi varit i Danmark en vecka. Vi har verkligen haft det helt fantastiskt. Vi har bilat runt och besökt Løkken, Blokkhus och Hvide Sande. Veckan har bestått av fina bilturer, strandliv, goda matupplevelser och mycket shopping, suveränt helt enkelt.

Igår kom mamma och pappa för att stanna en heeel vecka. Med sig hade dom alla mina möbler så idag har mamma och jag gjort iordning lite hemma. Bla ett spelbord fick en plats i vardagsrummet, jag blev så nöjd. Får se om det blir vitt så småningom, vad tycker ni? Allt på bordet är nytt och köpt på Løkken i Danmark.

Önskar er alla en fortsatt fin sommar!

4 kommentarer:

 1. hej.
  nej,jag tycker INTE du ska måa det vitt,det är så fint som det är!

  SvaraRadera
 2. Jätte vackert bord, vilket jag tycker att du skall behålla i den färg den har nu, för att bryta av lite mot allt det vita! Men själv klart gör du ju som du själv vill! Ha en fortsatt trevlig semester!

  SvaraRadera
 3. Jättefint! :)

  P.S Var med och tävla om en skylt med valfri text hos mig!

  SvaraRadera
 4. Hej vännen.
  Vilket fin spelbord, tycker absolut att du ska behålla den som den är. Så fint att bryta lite mot allt vitt:)Vissa saker jag har här hemma som fått vit färg kan jag ångra emellanåt, så var helt säker innan...
  Ha en fortsatt härlig semester.
  Kram Kristina

  SvaraRadera