fredag 29 juli 2011

Nu är den här....vår efterlängtade soffa.Då var soffan på plats (efter ett par månaders ivrig väntan). Efter att vi fått den hemkörd, och satt ihop den, tog ca två timmar...står den nu i vardagsrummet och bara är helt underbar. Mycket bättre än vi någonsin kunnat föreställa oss. Stor och rymlig, bekväm, ursnygg och sååå i vår smak. Här får vi plats många, och när vi är själva kan vi ligga och breda ut oss utan problem.Färgskalan matchar resten av huset och kuddarna med monogram ser ju som skapta ut till just den här soffan, mitt i prick. Nu fattas lite personliga detaljer som tavlor, nya lampor och blommor, massa blommor. Åh så kul det här är, vi är mitt uppe i att forma vårt hem och vårt hus till vårt alldeles egna drömhem, och det är ta mig tusan helt underbart.Soffan är en 7 persons soffa, men rymmer gott över tio pers;), och den sköna fotpallen kan ju såklart flyttas runt...Summa sumarum. Soffan är verkligen det vi drömde om, när vi beställde den.

Sussa sött nu fina ni...I morrn blir en sådan där skön slappardag här hemma, lite pyssel i trädgården och här och där. Kanske visar lite bilder på den i morgon. Natti natti....


2 kommentarer:

  1. Vilken snygg soffa ni har köpt! Jag förstår att ni är nöjda :-) Jag längtar efter att jag och sambon ska hitta en soffa vi är lika nöjda med, än så länge är vi utan soffa i vardagsrummet....not so fun liksom...haha!

    Ha det gott och njut av solen!

    SvaraRadera