fredag 20 maj 2011

Fredagsbukett ♥

Då var det fredag igen! Äntligen säger jag. Nu ska det bli underbart med 2 dagars ledighet, sovmorgon, långfrukost och så pyssel i huset förstås. I morgon ska vi se på möbler har vi tänkt, så ikväll blir det att mäta lite hemma så vi är väl förberedda i morgon. Tv-bänk, stor soffa och matsalsgrupp står på listan, ska bli skoj att se vad vi hittar.

Idag när vi handlade slank det ner en och annan blomsterbukett i vagnen, så vackert och med nya blommor känner man verkligen att det är helg ♥ Och med nya Boligdröm kan det ju inte bli bättre heller. Det är verkligen en fin och bra inredingstidning.Tack för alla rara kommentarer ni lämnar. Jag älskar att blogga och jag älskar att läsa alla era fina bloggar. Jag är en person som tänker mycket så varje gång jag ser en ny kommentar tänker jag på den som skrev det, att "du" faktiskt tog dig tid att lämna en liten hälsning, jag tycker det är underbart att vi har så stort utbyte av varandra. Om ni visste vad ni inspirerar mig och hur många ideer som kläckts genom ett litet besök hos er. Era värmande ord betyder mycket ska ni veta ♥

Njut av dagen och må gott!


4 kommentarer:

 1. Hej! Din blogg är helt ljuvlig, inger en massa inspiration. Vilket härligt hem ni har. Vi är mitt i en stor ombyggnad av vårt kök med allt vad det innebär så jag behöver en massa ideèr och inspiration. Kommer kika in här fler gånger.

  Ha en trevlig helg! Kram, Carolina

  SvaraRadera
 2. det låter som en riktig toppenhelg! Hoppas ni hittar de möbler ni söker :)
  Trevlig helg!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Du är för snäll! Glad att jag hittade till just dig och din blogg. Du verkar hur go och snäll som helst :)

  Vilka härliga rosor. Visst är det svårt att hålla sig från snittblommor när man går förbi dem. Det är som att de står och ropar på en haha.
  Finns det mycket svenska inredningstidningar i Norge förresten? Vakre hjem och interiör har ju vi bland annat här.

  Och du, lycka till nu när ni ska leta efter möbler. Det är ju så roligt men kanske inte alltid det lättaste.

  Kram Josefin

  SvaraRadera
 4. Ja tänk vad mkt härligheter bloggvärlden ger oss alla :-) Jag tycker din blogg bjuder på många vackra bilder! Underbara rosor du köpt hem, jag älskar rosor! Jag och sambon ska också flytta, till ett hyresradhus för tillfället medan vi fortsätter leta efter drömhuset. Så nu ska vi också ut på möbeljakt! Bland annat ska vi också leta tv-möbel, större soffa och matbord med stolar :-) Samt trädgårdsmöbler att ha på altanen. Trevlig sysselsättning...hihi!

  Hoppas helgen varit fin!

  SvaraRadera