söndag 27 februari 2011

Besöka vårt hus ♥

Idag kommer flyttgubbar och kör hela vårt hem till huset. Jag och maken har packat för glatta livet hela veckan och igår kväll halv elva var vi helt klara. Idag kl tre kommer flyttfirman och ska flytta åt oss. Vi åker lite i förväg till huset så vi är där när dom kommer med allt. Ska bli så kul och mysigt att gå omkring och mäta och kolla på allt idag. Det dröjer ju fortfarande några veckor innan vi flyttar in, men bara känslan av att gå omkring i vårt alldeles egna hus blir nog väldigt speciell

Kom på att vi fick ett helt underbart sängset av mormor i bröllopsgåva. Det ska vara det första jag bäddar med i nya huset. Kommer bli så fint.




Det är så vackert, riktigt gammeldags och romantiskt med både kappa och sängset.


Ha en fin söndag.

5 kommentarer:

  1. Det kommer bli perfekt i ert nya hus. Och tänk vad ni kommer sova gott i era nya fina lakan första natten i ert hus ;)
    Ha en mysig söndag och lycka till med flytten!
    Kram Anna

    SvaraRadera
  2. hei.
    så herlig dette blir,
    masse lykke til med flyttingen.
    alt bra med deg vennen.
    klem fra sylvia

    SvaraRadera
  3. Å, kära Camilla! Du skall veta att jag är med dig där hela tiden!!! Kl är i Finland nu tre, så den är i Norge ett (?). Jag är t.o.m lite (=mycket!!!) avundsjuk på dig, som får ett så härligt hemma-arbete: att inreda från golv till tak! Allt!!!
    Min mammas mormor, gammelmommo alltså, sade alltid; "när du sover på en ny plats för första gången, räkna alla fönster före du går och lägger dig. Det som du sedan drömmar om under den första natten, kommer att ske i verkligheten"! Gammalt skrock, men roligt att testa ;)!

    En stor kram av medglädje!!!!

    -Pia-

    SvaraRadera
  4. Ååååå vad underbart att läsa.Vad skoj för er önskar er stort lycka till igen med erat nya hus.Väntar på fortsatt spännande läsning och underbara bilder fram öve.Ha det gott vännen.Varm kram Rita ♥

    SvaraRadera
  5. Hej och grattis till nya huset.
    Ja det är något speciellt med att flytta till sitt drömhus.
    Ni kommer säkert sova gott i de fina lakanen.
    Kul att hitta din fina blogg.
    Kram Lena

    SvaraRadera