söndag 6 mars 2011

Nyinköpt systemkamera ♥

Vilken underbar söndag vi har idag. Solen skiner som bara den och snön smälter och asfalten kommer fram mer och mer. Jag precis som alla andra blir så otroligt glad och mår så bra nu när våren knackar på dörren. I fredags efter jobbet åkte jag och maken och köpte min nya kamera. Äntligen är jag nu ägare till en ny spegelreflexkamera. Nu ska jag lära mig allt och bli så duktig jag bara kan bli.

Allt med flytten går väldigt bra. I fredags hade vi fotograf här som tog bilder inför annons och visning. Men hela förra veckan gick åt till att städa, packa, styla och fixa alla småfel. Kan säga att vi är ganska slitna i kroppen men det var det värt. Vi fick skryt från fotografen att det var sällan han kom hem till någon som hade det så fint och som var så förberedde på fotografering. Haha, jag sprang hela torsdagseftermiddagen och köpte små stylings tillbehör, så jag hoppades ju att han skulle vara nöjd. Veckan som kommer nu består av taxeringsman som kommer och kollar lyan. Vi får ett utkast av bilder och annons och ska godkänna. Annonsen kommer ut på marknaden. Nästa vecka är de första visningarna och efter det hoppas vi det går fort.Detaljer i vårt kök.

Det är inte många veckor innan vi flyttar in i huset, det känns så spännande. Jag längtar till att få upptäcka vad det är vi har i trädgården. Nu är ju allt täckt av snö, men jag hoppas det är lite rosor osv.

Igår var vi och provkörde en bil. Blir att köpa bil innan vi flyttar. Det ska också bli väldigt kul. Ingen av oss har haft bil förut, bara lånat. Nu ska vi bestämma oss om vi vill ha den vi körde igår, lutar åt det. Ska visa bilder när vi köpt sedan.

Nu lägger vi resten av dagen till VM. Är ganska stort att bo i Oslo just nu under VM.

Ha en underbar dag mina vänner!

1 kommentar:

  1. Det kommer säkert att gå hastigt till, att sälja er bostad, när man känner dig och vet hur vackert du gör det omkring dig!!!!

    Njutbar söndag!
    Kramar Pia

    SvaraRadera