torsdag 21 oktober 2010

Årets första snö faller just nu ♥.


Hej på er. I skrivande stund faller årets första snö över Oslo. Det är inte lite heller. Stora dalande flingor faller och julstämningen smyger sig fram i kroppen. Jag och maken skulle gå till butiken för veckans storhandling, och vips så började det snöa. Vi var tvungna att stanna upp och pussa på varandra, vi blev så glada ♥.

Torsdagkvällar är min favoritdag på veckan. Då har man hela helgen framför sig, och vid det här klockslaget har vi ätit middag, storstädat, handlat och sitter framför tvn. Det är så skönt.

I morgon kommer mor och far på besök från Sverige. Ska bli helt underbart. Ska kramas och mysa hela helgen, på lördag blir det hemmagjord pizza igen. Då kommer bilder och recept.

Idag kom julbladet från Panduro. Jag har fastnat för allt. Dit ska jag och mamma defenitivt i helgen. Bilderna talar för sig själv. Jag vill ha allt. Bilderna är såklart därifrån.

Nu vill jag önska mina fina läsare en skön torsdagskväll och en underbar helg!

Hälsningar från ett snöande Oslo ♥.


5 kommentarer:

 1. Visst är det något visst med torsdagar när man har storhandlat och har hela helgen framför sig.Underbart.Vad härligt att dina föräldrar kommer och hälsar på mysigt.bara så härligt med saker från Panduro.Ha nu en mysig fredag rara du .Kram Rita ♥

  SvaraRadera
 2. hi...my name i s SImona and i'm writing from Italy. I have a dream in my heart..to visit your country!!! i love your style your hause....Tilda' s creations.
  i have bought some books of tilda.
  can i ask you a suggestion? hoe can i create a nordci atmosphere in my new nest?...what type of detail can i put in it???
  thanks a lot. kisses
  Simona

  SvaraRadera
 3. Jättefina bilder från panduro, man kan inte annat än att bli shoppingsugen! Ha en härlig helg! Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Ja visst kan man få en smygande julkänsla i kroppen, allra helst vill jag ju ha sommar men då vi ändå är på väg mot vinterna...Då vill man ju ha snö! När jag slog upp ögonen i morse då hade även vi en vit täckt mark, mysigt!
  Men lite tidigt för snön tycker jag ändå att det är, om en månad lagomt till 1:a advent vill jag ha massor!

  Ha nu en jätte mysig helg med nära och kära, shoppa loss nu på panduro! ;)

  -Kram
  -Erika-

  SvaraRadera
 5. Hos mig har det också kommit snö. Julstämning för fullt *blink*. Åh så mysigt med lite sverige-besök.

  Ha en skön helg.

  Kramis/Heléne

  SvaraRadera