söndag 7 mars 2010

Loppislycka på Camilla-dagen

Hej sötnosar. Nu har mor och far packar sina små resväskor och åkt hemåt mot Sverige igen. Vi har haft det så otroligt mysigt. Mina föräldrar är mina bästa vänner, ställer alltid upp och har varit så snälla alltid. Världens finaste människor.

När jag hade vinkat av dem, så begav jag mig mot söndagsloppisen i parken. Åh så kul det var idag. Jag fyndade faktiskt lite, och det är inte alltid man hittar billiga ting där kan jag säga. Men som sagt, idag var turen på min sida. Kanske för att jag har namnsdag idag?

Det första jag hittade idag var det här gamla påslakanet med broderi på. Blir fint i en gästsäng, och så hittade jag något jag letat länge efter. Gamla barnskjortor för tjugo kronor styck. Jag köpte tre stycken.Och så en svart smidesljusstake och en liten terrin liknande kruka, femton kronor styck. Tänkte mig när jag stod där och hittade dessa små ting, att det skulle passa fint tillsammans, och se det gjorde det minsann. Bättre än jag hade tänkt till och med, det ni.Jag får hålla er lite på sträckbänken angående det som jag beställt till Sverige till mammas adress, och som mamma hade med sig hit. Jag visar det i morgon i stället för idag, som jag skrev igår att jag skulle göra. Så idag blir det bara loppisjakten.

Jag är helt chockad över att så många redan läst min blogg. Man tänker lite, att varför tar folk sig tid just här inne hos mig, jag är väl ingen speciell. Men tror det beror mycket på att vi i bloggvärlden har förmågan att inspirera varandra, kan det vara så tro? Så därför gillar vi att besöka varandras bloggar och få ideér och kanske lite nytänk. I alla fall så är det så för mig. Men dit jag ville komma var att jag snart når 8 000 besökare, och har den 21 mars haft bloggen i fem månader, så då är det dags att något kul händer på bloggen. Men vad avslöjar jag senare.

Ha en mysig kväll nu mina vänner.

Kram Camilla

5 kommentarer:

 1. Hej!!
  Grattis på namnsdagen!!
  Vilken loppislycka!! Riktiga fyyyyyyynd!!
  Så fina bilder, klart att många vill kika in hos Dig;o)

  Kram Kram Malin

  SvaraRadera
 2. grattis på dagen.
  å nydelige bilder,
  så koselig du har hatt det,
  å jo vennen du er spesiell,
  du er så himla god på å pyssle å ordne å ta ilder å vise oss andre,
  å måten du skriver på er såå positiv å glad,man blir glad av å besøke deg,glad jeg fant deg..
  klem fra sylvia

  SvaraRadera
 3. Ha den äran på namnsdagen!
  klart vi tittar in här, du har ju alltid så fina, inspirerande bilder :) Ögongodis och inspiration kan man väl aldrig få för mycket av?!
  //Kristin

  SvaraRadera
 4. Grattis på namnsdagen önskar den andra Camilla

  SvaraRadera
 5. Gomorron!Grattis på din namnsdag i efterskott:Älskar att kika in hos dej.Du har alltid så fina och inspirerande bilder.Ögongodis och inspiration kan man aldrig få för mycket av....Ha nu en skön måndag gulliga du Varmkram Rita ♥

  SvaraRadera