lördag 20 mars 2010

Loppisfynd och franskt dokument

Hej på er. Här är det vår och jag njuter av dagar tillsammans med familjen. Vi har det jätte mysigt och bara umgås. Igår var vi först på shoppingtur och loppis. I Valdemarsvik finns en butik som heter Inredet, som är en ren och skär skattkammare, kommer alltid hem fattig när jag har varit där, hittade massa fint, som jag tänkte visa när jag kommer hem, och sedan var vi bjudna på middag på kvällen hos pappas bror. Jätte trevligt.

Det fina dokumentet (köptes på Inredet) passar fint mot en vit vägg. Klämman köpte jag till, tyckte den var jätte söt. Det andra på brickan köpte jag på loppisen för inte alls många kronor. Gamla nycklar, 14 meter spets, och gamla kakformar.





Idag på förmiddagen har hela familjen varit på "öppet hus" i syrrans och hennes sambos nya hus, det blev fika och husinspektion, idag sätter de igång med total renovering, så spännande. Tänk att min lillasyster, min lilla prinsessa är 22 år snart och redan husägare. Tiden flyger verkligen iväg. Nu ska jag snart gå bort till min storasyster och min lilla systerdotter. Syrrans sambo ska till en kompis, så jag, min mamma och lillasyrran ska ha tjejkväll där ikväll, min lilla pappa ligger sjuk stackarn.

Hoppas att ni alla mår jätte bra, och aktar er för snö och isras, här har det öst ner från taken, och jag är livrädd att gå ute, larvig som jag är.

Njut av helgen nu.

Kram Camilla

11 kommentarer:

  1. Så fina fynd! Jag har också fyndat såna "koppar" för ett tag sedan. Hoppas att ni får en trevlig tjejkväll!

    Kram Mimmi

    SvaraRadera
  2. Vackra ting som alltid :) Gamla kakformar är ju alltid trevligt, fina precis som de är eller med värmeljus i. ha det så trevligt ikväll!
    //Kristin

    SvaraRadera
  3. Låter som du njuter av att vara tillsammans med din familj;o) Härligt!!
    Varit ute och loppat har du oxå, riktiga fynd!!

    Ha det bäst!!
    Kram Kram Malin

    SvaraRadera
  4. hei på deg.
    ønsker deg og dine en fortsatt god tid sammen.
    klem fra sylvia

    SvaraRadera
  5. vilka fina fynd du gjort, och dokumentet är såå vackert.
    Ha en skön söndag
    Kram
    Annelie

    SvaraRadera
  6. Underbara köp du gjort!
    Det är verkligen inte att vara larvig, för hur många har inte misst livet av att få snö/is på huvudet?! Här i Åbo varnas fotgängarna att gå med ögonen upp mot takåsarna!

    Oj så roligt med en tjejkväll - i tre generationer dessutom!

    Sköt on dig, gulliga du!

    SvaraRadera
  7. Vad fina saker du har köpt.Kanonfina.Jag tycker oxå det är läskigt med snöras från taken.Var skoj med tjejkväll-Vad himla mysigt ni verkar ha det skoj att träffa sim familj.Önskar dej en skön och härlig söndag gulliga du Vårkram Rita ♥

    SvaraRadera
  8. fint dokument och vacker spets.
    Tack för att jag fick titta in.
    Kram
    Hanna

    SvaraRadera
  9. Vilken fin spets, det är ganska så svårt att hitta tycker jag på loppis. Det känns som att så fort det kommer in så försvinner det på ett naf, eller så har jag och syrran länsat varje loppis här nere på all spets:)
    /Camilla

    SvaraRadera
  10. Hej gumman.

    Mysig helg ni verkar ha haft:)Å vilka fina fynd du gjort:) Har ett likadant dokument jag med, har dock ramat in mitt och ställt det på en hylla.

    Ha en härlig dah.
    Kram Kristina

    SvaraRadera
  11. Å vilka fina fynd du gjort, här i Sthlm är det svårt att fynda fina saker på loppis tycker jag. Dessutom fick vi en decimeter snö igår, men våren är definitivt på gång här med :)

    SvaraRadera