fredag 26 februari 2010

Vårblommorna har flyttat in

Fredag idag, tjohoo! Jag börjar känna mig lite piggare och förkylningen blir succesivt bättre. Kanske slipper det där som det snackas om, att det sitter i i flera veckor. Peppar, peppar ta i trä. Igår beslutade jag och min sambo att jag skulle få hela ansvaret att köpa in nya blommor, då alla de gamla hade sett bättre dagar. Så jag fick köpa precis vad jag ville. Så idag gick jag bort till blomsterbutiken som ligger runt hörnet, som jag alltid handlar mina blommor i. Massa fint hade kommit in, vårnyheter som var helt underbara.



Jag köpte en del fint. En vit påsklilja i kruka, massa lökar(bridal crown), en pärlhyacint och två Topolino-narcisser. Hoppas allt slår ut snart. De hade även en REA hylla som jag drogs åt ganska direkt. Massa trälådor/krukor för knappt någon peng alls. Jag slog till på båda sorterna. Så i helgen ska de målas vita och shabbas.



Jag tycker den är jätte söt. Som ett litet växthus med glas i. Antingen kan man ha den med locket stängt och ha fina saker i, eller som nu, öppen som en kruka. Kommer bli så fin vit, kanske ett litet ordspråk på också, får se.



Gjorde en plåt muffins i morse, till helgfikat. Så nu är ni välkomna hem till mig på muffins och kaffe, mums. Den andra lådan jag köpte idag står här bakom med mina gamla flaskor i. Kommer också bli jätte fin vit.



Alla dessa vårblommor för med sig en längtan till vår och sommar. När vi packar picknick korgen med god mat, beger oss ut och lägger oss i parken och grillar och solar och bara njuter av livet, eller tar båten ut till någon av öarna i Oslofjorden, får gåshus när jag tänker på det. Åh vad jag längtar efter denna underbara Vår/Sommar.

Ikväll blir det god mat här och kanske ett glas gott vin. Jag är ingen vinexpert, men min sambo däremot som tom är med i en vinklubb, han kan sin sak. Så det blir spännande att se vad vi tar ikväll.

Mys och njut av ledigheten nu.

Stor kram Camilla

13 kommentarer:

  1. Vilken fin låda som du fyndade och även vårblommorna. Nu längtar man efter våren.
    Såg gott ut med muffins, skulle gärna ha kommit över om du inte hade bott så långt borta *ler*
    Ha en trevlig helg
    önskar Camilla ifrån Soliga Småland

    SvaraRadera
  2. Jag tackar för inbjudan;)!!! Det ser så ombonat och fresht ut...

    ha en toppen fredag!

    Kram/Pia

    SvaraRadera
  3. hei.
    nydelig bilder her...
    ønsker deg en god helg,
    klem fra sylvia

    SvaraRadera
  4. Det lilla "växthuset" är så fint! Hoppas att våren är på G.

    Kram Mimmi

    SvaraRadera
  5. Vilka fynd och massor av nya fina blommor!!
    Ha en mysig Helg!!

    Kram Kram Malin

    SvaraRadera
  6. Underbara bilder du bjuder på, visst längatar man till våren och sommaren med alla blommor. Här frossar jag varje fredag i tulpaner och några nya lökar i olika modeller.Kram Theres

    SvaraRadera
  7. Åh, vad fint du har det! Hade jag bott i närheten hade jag kommit direkt och mumsat i mig de smarriga muffisen och suttit o njutit i ditt vackra hem! Men lite långt från Jönköping här i Sverige dock!

    Hoppas ni får en mysigkväll!

    SvaraRadera
  8. Lådorna är jättefina och kommer bli ännu finare med lite vit färg...
    Ser gott ut med muffins. Jag älskar och fika.
    Ha en fin söndag
    Kram A-K

    SvaraRadera
  9. Skönt att du känner dig bättre! Så fina blommor är och vilket fynd du gjorde med lådorna. Härligt med rea på så fina saker. KRAM Anna

    SvaraRadera
  10. Men wow så mycket fiiint!!! Blommorna är helt ljuvliga och så fint du har placerat dom! Jag bara älskar allt du visar =) *Fniss* även muffisarna =P

    Kram Anita

    SvaraRadera
  11. så härligt fint och ljust...tack för muffinsarna, ser ju så goda ut...
    kram

    SvaraRadera
  12. Hej vännen.

    Å så mycket fint du shoppat, härligt med lite nya blommor:)

    Har ni haft en bra helg?
    Kram Kristina

    SvaraRadera
  13. Hej!

    Vad fin den där trälådan var, undrar om det finns såna här i Karlstad nånstans!!

    Kram Åsa

    SvaraRadera