torsdag 25 februari 2010

Spegel spegel på väggen där

Hej på er alla sötnosar. Idag orkade jag mig upp från soffan för första gången på hela veckan. Är dock väldigt förkyld, men feberfri. Så jag begav mig ut till posten och hämtade mitt paket. Nu är jag stolt ägare av tre kaminspeglar, en sen innan och idag två nya, så jag kunde inte vara lyckligare.På hemvägen gick jag in i en av mina favoritbutiker här i Oslo, Sjarm heter den. Där hade de rea, så jag köpte den här ljuvliga hjärtljusstaken i zink från Nordal, för 99kr, priset innan rean var 349, så det kallar jag ett kap.

Svängde även in på loppisen i närheten, där jag hittade de här sötnosarna för 5 kr st, som bara ropade på mig där de låg. Lite vit färg, och sen ha de på en bricka med lite spetsar och så, det blir fint. Mönstret runt kanterna påminner faktiskt lite om kaminspeglarnas, eller hur?, och bilderna i är ju helt ljuvliga.Hann även in i en liten butik som jag alltid undrat vad det är för något, men aldrig brytt mig om att gå in i. Vilken tur att jag gick in. Där inne fanns ett hav av gamla ting. Gamla barnsärkar med spets, skyltdockor, gamla barnskor, ikoner, gamla bruna och svarta resväskor, spetsar, ballerinaskor, tavlor med gamla bilder och jesusmotiv, allt du kan tänka dig som vi chabby chic älskande kan gå över lik för, nästan:). Hade tyvärr inga kontanter, så idag blev det inget, men vet vart jag ska i morgon. Tänk att man aldrig förut gått in dit, märkligt.

Hoppas att ni har en fin torsdag där ute. Snart helg och allt, underbart skönt.

Ta hand om er.

Kram Camilla

3 kommentarer:

 1. Du hann med en hel del du *ler* Gillar ljusstaken med dom gulliga hjärtana.
  Det är väl det enda som jag saknar med att bo i Stockholm, det är närheten till alla affärer som man kan råka ramla in i.
  Ha en trevlig kväll
  Camilla

  SvaraRadera
 2. Men åhhh ja vill mee ha kaminspegel var köpte du dom? så fint du gjort det runt om oohh hjärteljusstaken såå fin..kram sussie

  SvaraRadera
 3. Till den butiken vill jag också, shabby chickarnas himmel, låter det som!

  Fina kap har du gjort!!!!!!!!

  Skönt att ha dig på benen igen, min vän!

  Och så har vi då fredag igen, mums...

  Ha det såå mysigt och skönt Camilla!!!

  Kraaaam
  -Pia-

  SvaraRadera