tisdag 15 december 2009

Ny design & kanonbra kompensation!

Hej alla underbara människor. Som ni ser har jag idag ändrat designen här på bloggen. Jag anser att interiörbilder gör sig bäst i lite större format. Därför har jag infört detta till bloggen, och nu känns den lite mer enhetlig och lätthanterlig. Hoppas ni giller det.

Idag har jag verkligen tagit tjuren vid hornen och gjort slag i en sak som jag borde gjort redan förra veckan. Ni vet alla växter jag fick kasta för att de hade attackerats av småkryp. Jag gick till den butiken idag och berättade hur det var. En jätte rar tjej som jobbade klappade mig på axeln och sa bara att du kan plocka på dig varor från butiken till det värdet, eller få pengarna tillbaka. Så jag började leta saker direkt. Blev ett bra köpsresultat måste jag säga. Det jag kom hem med var en underbar glasvas på fot, som man även kan göra glassdesserter i, fyra hyacinter, dekorationssnöflingor samt en zinkhink som jag ska ha en liten gran i, har dock inte köpt granen ännu så jag visar hinken när det är klart. Jag slog in hyacinterna i lite gammalt tidningspapper och dekorerade med lite kanelstänger. Julmysigt!




Jag har lust att ge en julpuss till ALLA fina människor.


I morgon ska vi handla de sista julklapparna och sen är det bara att njuta resterande nio dagar till julafton, i lugn och ro. Sov gott och dröm sött. Stor Kram Camilla.

6 kommentarer:

  1. Vad fint det blev.Vilken gullig tjej som var lätt att ha att göra med.Ha en skön natt och sov gott kramiz Rita.

    SvaraRadera
  2. Bra byte! Jag gillar sån rar butikspersonal som ser till nöjda kunder!
    Så fint arrangemang!
    Kram Cilla

    SvaraRadera
  3. Grattis med ny design. Ser utrolig bra ut!!!

    SvaraRadera
  4. hei vennen,
    så greie de var,det er så deilig når butikkene er så servic innstilt.
    nydelig du har pyntet,
    å nydelige bilder.
    ha en fin onsdag.
    klem fra sylvia

    SvaraRadera
  5. Åh va fint det blev! Bra att du gick tillbaka till affären! Saknar dej jättemycket! På lördag ska jag till Drömgården=) Älskar dej. Puss o kram lillasyster

    SvaraRadera
  6. Å, jag gillar verkligen de stora bilderna. Det gör dina härliga bilder rättvisa. Så skönt att du blomsteraffären kompenserade dig. Vilket härligt arrangemang du gjort med hyacinterna!
    Jag har inte hunnit julpynt nästan alls, men igår blev det färdigt tapetserar i vardagsrummet så nu ska här städas och pyntas!
    Kram, Nicole

    SvaraRadera