tisdag 17 november 2009

Söta lilla hyacint

Idag hade jag lite tid över så då styrde jag kosan mot blomsterbutiken. Blev en murgröna till min vita låda med handtag som står på vardagsrumsbordet. Och så säger jag som så många andra, jag kunde inte hålla mig, blev ett par vita hyacinter också (absolut inte de sista för i år). Tog även en liten titt inne i en krimskrams butik. Där köpte jag två vita fjäderboas, som jag gjorde ett jätte stort dekorationshjärta av. Snodde idén från en butik här i närheten.





I morgon ska jag och min svärmor ha pysseldag. Först ska vi gå i skogen och leta massa vackra tillbehör man kan göra vackra ting av. Sedan ska vi köpa vackra band och lite tyg så vi kan dekorera det vi plockat i skogen . Ska bli hur mysigt som helst. Hoppas på uppehåll, idag har regnet öst ner.

Nu har jag och min sambo ätit god tacos och nu blir det lite tv resten av kvällen. Hoppas ni får en skön och härlig Tisdagskväll. Kramar Camilla

9 kommentarer:

  1. hei på deg,
    nydelig kjøp i blomster butikk,jeg liker godt å kikke i blomster butikker,de har så mye fint i hvitt og grønt på denne her årstiden.
    ja mye på tv i kveld,følger med på legene og medium,noe skal man jo se..hehe,tirsdag og fredag er tv kvelder her i huset,kos dere med taco og tv,klem fra sylvia

    SvaraRadera
  2. Hej Camilla!
    Vad urtjusigt du har lagat det igen! Kan knappt hålla mej i skinnet, för jag väntar så på att se vad du hittar på, att göra av skogsalstren...
    Jag skall också ut i skogen under helgen, mossa i massor...

    SvaraRadera
  3. Vilka söta hyacintkoppar du gjort! Enkelt men vackert!!!
    Och hjärtat---underbart!!! Så fluffigt o gosigt. Kom på att mina tjejer hade såna fjäderboa förr men mannen fick nervsammanbrott på allt dun som flög runt o slängde dom!
    Nu ska han få se vad som kunnat bli av dom!
    Kram Cilla

    SvaraRadera
  4. Vilka söta hyacintkoppar du har fixat till .Vad härligt och gosigt hjärta.ha en mysig pysseldag med svärmor i morron kramizar ~~~~RITA~~~~.

    SvaraRadera
  5. Vita hyacinter är väl vackra!
    Blev riktigt fint att sätta dom i "muggarna", rolig idé..

    Hoppas du får en trevlig pysseldag med svärmor!
    Kram Maria

    SvaraRadera
  6. Så fina dina kommar med hyacinter blev. Vitt är nog såå fint oxå när det gäller blommor...
    Vilken fin ide med boan... barnen skulle säkert tafsa på den så mycket att till slut skulle hjärtat vara utan fjädrar *fniss*.

    Ha en fin fin dag med svärmor.
    -Lotta

    SvaraRadera
  7. Va fint ditt fjäderhjärta blev. Vilken bra idé! Ska kolla om jag har någon boa ligger någonstans. Kul att du och svärmor ska ut i skogen. Det är ju alltid inspirerande att gå med någon som också har lite idéer om vad man kan göra med fynden.
    Ska bli kul att se vad ni hittar på.
    Tack för din gulliga kommentar.
    Kram annika

    SvaraRadera
  8. Oj då.., vilket vackert hjärta du fick till och dina härliga muggar med hyacinterna var sååå ljuvliga!!!
    Hoppas att ni nu får bra väder imorgon när ni skall ut och traska i skogen, det kan vara ganska härligt att ta sig ut fast regnet faller oxå...
    Ha en underbar dag
    Kram kram

    SvaraRadera
  9. väntar spänt på o få se allt du gjort idag..:)

    kramar elin

    SvaraRadera