lördag 5 maj 2012

Lite nytt i stora hallen


Nehej, det blidde inget solande. Solen försvann och de kalla vindarna tog vid. Men inte surar jag för det. Istället blev det lite tvätt och pyssel, och så avslutade jag med att möblera om i stora hallen nede. 

Efter vår lilla hall man kommer in i, är det ett stort rum på ca 20 kvm, som vi inte helt vet ännu vad det ska bli av. Vi torkar vår tvätt här på torkstativ, eftersom tvättstugan ligger i rummet intill, men annars är det nästan tomt. Förutom några få möbler. Resultatet blev att skänken som jag målade i vintras flyttades till en mer central plats, och är nu det första man ser när man kommer in i stora hallen. Innan stod bara ett litet brickbord och ett gammalt fönster här, det här blev mycket mer inbjudande tycker jag.


Jag gillar vår rustika spegel, den smälter bra ihop med allt annat vitt.Stolen hör till köksmöbeln, och på ligger en stolsdyna från Nyblom & Kollèn.Ljusstakarna är från Affari. 
Korgen med stort handtag var en av sakerna jag tog från det nerlagda cafeèt. 


Nu blir det film och mys här!!!

Trevlig kväll...


9 kommentarer:

 1. Vad fint det blev! Ibland får man mera gjort inomhus när vädret inte blir som man hoppats. Med hopp om sommarvärme snart, hälsningar från Tuula

  SvaraRadera
 2. Ja det blev ju fint..bäst att passa på så länge rycket varar...Kramen Lisbeth

  SvaraRadera
 3. Så tjusigt du har det hos dig=)

  Kram Lussan

  SvaraRadera
 4. Det ble jo kjempefint:)
  Skjenken din er jo bare nydelig!!!
  Dere har det så lyst og trivelig:)
  Ønsker dere en videre god helg!
  Klem Caroline

  SvaraRadera
 5. Jag blev så himla glad när jag läste din kommentar! Tusen tack snälla du :) Vad roligt att du känner till Lindesberg. Jag känner inte dem som har bokhandeln men jag vet vilka det är :) Jag älskar ditt hus och din smak. Ni har det så fint hemma hos er. Jag önskar att vi hittar vårt drömhus snart. Stor kram

  SvaraRadera
 6. Skänken är otroligt vacker! Ja, hela hallen för den delen =)
  Ibland är det skönt att kunna får pyssla med lite allt möjligt inomhus också.
  Kram Annica

  SvaraRadera
 7. Njuter.... tack ;)
  Kram Anna Lena

  SvaraRadera