måndag 14 maj 2012

Ett beslut

Hej hej!

Nu har jag haft en skön semestervecka i Sverige hos min familj. När man är ledig från vardagssysslor så börjar man tänka en hel del, i alla fall jag. Och min vecka hemma har gjort att jag nu tagit beslutet att ta en paus från bloggen. Alla vi som bloggar vet att det kräver mycket tid, och tycker man det är skojigt att blogga så tar man sig den tiden. Men jag känner nu att jag vill ägna all min tid åt familj och vänner. Så nu säger jag tack för mig. Hur länge detta varar vet jag inte, kanske en vecka, en månad, ett halvår, ett år. Vi får se.

Tack alla ni som följt mig och sagt så fina ord till mig, det är tack vare er bloggen varit så skojig att ha!


Vi hörs mina vänner!

Kram

17 kommentarer:

 1. Ich wünsche Dir eine schöne Blog - Pause .Genieße die Zeit . Freue mich jetzt schon wenn du wieder da bist. Ich lese dich sehr gern .
  LG Carina

  SvaraRadera
 2. Tråkigt för oss läsare, men hoppas att du återkommer. Kanske finner du tiden till att kika in hos oss bloggare.
  Ha det bäst!

  Kram caroline

  SvaraRadera
 3. Vad tråkigt men jag förstår dig! Ha en fn paus! Kram Mia

  SvaraRadera
 4. hej och oj! så himla fint du har det!!!måste kika vidare hos dig och samla lite inspiration=) lägger till dig i min lista så jag inte missar ngt=) hadé/Helena

  SvaraRadera
 5. då kommer man att förlora mycket inspiration jag har fått mycket inspiration o positiv äkta glädje från dina bilder..

  SvaraRadera
 6. Vad synd att du gör en paus men jag förstår dig med. Jag har hämtat mycket från dig och dina bilder men ha nu en skön paus och hoppas du snart är tillbaka.

  Kramar Susanne

  SvaraRadera
 7. Håper du kommer snart tilbake da:)
  Du har en flott og inspirerende blogg Camilla:)
  Ønsker deg nydelige vår og sommerdager!!!
  Klem Caroline

  SvaraRadera
 8. Men vad SYND......jag som har fått så mycket inspiration av din helt underbara blogg. Ha det gott och kom snart itllbaka.

  Kramiz Mari

  SvaraRadera
 9. Hoppas du kommer tebax =) Kram

  SvaraRadera
 10. Men åh vad trist!! Jag som precis hittat och fastnat för din blogg :)

  SvaraRadera
 11. Hej söta du! Du kan maila mig på knorkan@hotmail.se /Kram Knorkan

  SvaraRadera
 12. Jag kommer att sakna din blogg, men jag förstår ditt beslut. Hoppas din blogg kommer tillbaka! Kram Åsa

  SvaraRadera
 13. Nå men? Det blir ledsamt, men jag förstår! För det TAR en hel massa av tiden, det här bloggandet!

  Sköt om dig och hoppas vi snart kan läsa en rad eller två om dig!!!
  Kram och klem!
  -Pia-

  SvaraRadera
 14. Kommer verkligen att sakna din blogg då man har fått mycket inspiration och ideer!!! Din blogg har varit en av mina favoriter!!! Jag har ingen blogg själv så jag vet egentligen inte hur lång tid det egentligen tar, men du kanske inte behöver ha så många inlägg på en vecka. Ha det mera sällan bara.
  Vi är nog många som skulle SAKNA din blogg!!! Tack även för tipset (för några veckor sedan) angående Interflora i Norge. Du tipsade om Mester Grön istället. I slutändan blev det praktik på hemmaplan här i Sverige.

  Julia

  SvaraRadera
 15. Oh vad tråkigt att Du funderar på att sluta blogga..men jag förstår dig..livets timmar räcker inte till allt vad man önskar göra och då måste man prioritera..Du har iallafall skänkt oss som läser din blogg en massa glädje
  Om du fortsätter blogga blir vi glada..om inte önskar jag dig all lycka i livet.Kram Monica

  SvaraRadera
 16. Hej vännen!
  Vet precis hur du känner det och att ta beslutet att ta en paus från bloggen gör du helt rätt i om du inte känner för att blogga. Jag är också i valet och kvalet. Livet tar liksom plats och det är ju det det ska göra och bloggen kommer mer och mer i skymmundan. Hoppas du återkommer snart igen för jag saknar dig min älskade bloggvän...Jag kommer maila dig och hoppas vi åtminstonde kan ha kontakt på så vis:)
  Många kramar Kristina, och Melker:)

  SvaraRadera
 17. Kommer sakna dina vackra bilder

  SvaraRadera