torsdag 26 april 2012

Till grabbkvällen - Ljuvliga cupcakes


Hello cupcakes!!!

I morgon ska min älskling ha grabbväll, eller vinklubb är det väl om man ska vara noggrann:). Tänkte att jag skulle vara lite snäll och extra housewife så jag har bakat cupcakes, manliga blå dessutom.


Tror ni det ska falla dem i smaken?


Muffinsformarna köpte jag i London i mars när vi var där, och dekorationsrosorna likaså.


Glasyren var hur enkel som helst, men jag adderade en lyxig liten ingrediens som ej stod i receptet. Se nederst i inlägget på receptet.


Dessa ljuvliga små bakverk, lika roliga att tillverka som att titta på, och äta upp:)



Skänker en tanke till alla berörda från 22 Juli idag (försöker följa med så mycket man hinner i rättssaken). Folk har gått i tåg och sjungit " Barn av regnbuen". Man blir stolt över folket



Recept på kalasgoda glutenfria muffins & citronglasyr

8 stora eller 12 små (Mina är stora)

Ugn 200 g

75 g margarin
3 ägg
2 dl socker
2,5 dl glutenfri mix
1 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker

Rör allt med slev, inte vispa!

Glasyr med citronsmak

Detta räcker till 3-4 cupcakes, så gör dubbel sats

3 msk margarin eller smör
115 g florsocker
1 msk mjölk
2 msk LEMONCURD (mums)




7 kommentarer:

  1. OH!! Nå fikk jeg lyst på Cupcakes!! De ser jo bare helt fantastiske ut! Og ut i fra oppskriften smaker de sikkert helt utmerket!!

    Du er flink! Håper mannen og kameratene hans syns det samme!

    Klem Kine

    PS: Veldig fine pute du har sydd også!

    SvaraRadera
  2. Nam nam, disse var skjønne og så mega gode ut!!!!:)

    Ha en fin kveld,
    Klem Jatte!

    SvaraRadera
  3. åhh, så goda! Muffinsformarna är jättefina! :)

    Kram Jenny

    SvaraRadera
  4. De ser supergoda ut, hoppas de blev en succé.
    Jag har en vän som är glutenallergiker och det är alltid svårt att hitta på fika till honom när man inte är så van vid allergier.

    Ha en härlig fredag!

    Kram Caroline

    SvaraRadera
  5. Åh så goda de såg ut, måste jag ju prova :) Kram

    SvaraRadera
  6. Dem såg riktigt goda ut, tack för receptet!

    SvaraRadera