tisdag 13 mars 2012

Mors lilla Olle


Jag har köpt en del saker till mitt blivande pysselrum/syrum/kontor, det är så skojigt att förbereda. Dock kommer det ta tid, så då tänkte jag att jag kan ju lika gärna använda det jag köpt sålänge tills dess att det rummet är klart. Gjorde slag i saken idag, och satte upp den här ljuvliga tavlan av Elsa Beskow, från hennes bok "Mors lilla Olle", vid min sida av sängen. Många tycker kanske den passar bäst i ett barnrum, men jag måste säga att jag älskar den. Den är så somrig och fin, och passar alldeles utmärkt här tillsvidare:). Jag har köpt min tavla (utan ram) här. Har handlat många gånger där. Bla tavlor till mina små syskonbarn, och det är rask och bra service och bra priser. Gillas skarpt!


Ett litet lamm som vakar över oss när vi sover ♥


Ser ut som den hänger snett här, bara en synvilla:).


I matbutiken igår sålde de ut orkideer jätte billigt. Köpte två vita som nu står här i matsalensfönstret. Idag glittrar det så vackert på fjorden, får nästan lust att bada. Läste i tidningen att folk badat igår, jösses!!


Tycker det är vackert att ha snittblommor i kruka. 


De vita gardinerna i vardagsrummet är vita och vackra, men de är så tjocka och ger ett vintrigt uttryck. Det ska det bli ändring på:). Fortsättning följer....


Idag skiner solen från en klarblå himmel. Temperaturen ligger på ca 15 grader, är det inte helt fantastiskt?


Tusen tack alla ni som skriver och är med och tävlar. Kul att man får se lite nya ansikten, som läser bloggen:)

Leta fram solbrillerna, koka kaffe, sätta sig ute och njuta av livet, hur låter det?2 kommentarer:

 1. Hej vännen!

  Inte hunnit svara dig ang lampan förren nu. Jo vi har varit riktigt nöjda med den. Sprider ett bra ljus över bordet så den kan jag rekomendera. Hade du bott närmare kunde du fått köpa våran, billigt:)Har bytt ut den mot en annan nu, mest för att jag tröttnat på den. Du vet hur det är:)

  Tänkte på en sak, skulle du vilja göra en banner/header till min blogg? Du hjälpte mig så snällt förra gången... Kan väl maila dig några bilder och beskrivning på hur jag vill ha det?

  Ha en skön dag.
  Kram Kristina

  SvaraRadera
 2. Hej!!

  Hoppas solen skiner på dig idag!
  Du undrade över mitt bord i vardagsrummet. Det är köpt på Ilva i Malmö för ett par år sedan! Serien heter Romance!

  Önskar dig en härlig dag!

  Kram Anna

  SvaraRadera