torsdag 8 mars 2012

Grattis alla kvinnor


Idag vill jag säga GRATTIS till alla kvinnor. Idag är det vår dag, när vi ska vara lite extra stolta över att vara kvinna. Jag vill ge var och en av er, en stor bukett rosor och en kram. Jag har köpt min allra första kanin, och tycker hon är helt bedårande. Ser framför mig att det här inte blir min första och sista:).


Se hennes lilla sko, så urgulligt ♥


Hon sitter här på kontoret och håller mig sällskap just nu! Sedan ska hon få flytta in på mitt pysselrum tillsammans med massa annat fint. Men det dröjer, så hon får bo här tills vidare:). Alla ni som har barn, måste ju älska Mailegs kaniner och andra fina saker också för den delen? Känner jag mig själv rätt kommer jag inte kunna hålla fingrarna i styr i framtiden:).


Från min lilla kanin och mig, rosor till er alla vackra kvinnor ♥

3 kommentarer:

 1. Tack snälla du för dina fina ord:)

  Men hur söt kan en kanin vara..helt bedårande!!!

  Må så gott
  Kraam Susanne

  SvaraRadera
 2. Jag har just packat upp och prislagt en massa Mailgegs prinsar, prinsessor, babys med dopklänning etc ( i butiken jag jobbar...inte som sjuksköterka, hihii) men ännu har jag inte en egen! :(

  Önskar dig en sköööön helg i ditt så underbara och vackra hem!

  Kraam på dig!

  SvaraRadera
 3. Ojojoj vilkan fiiiin blog du har! her skal jag såklart följa med vidare:-) (och har naturligvis också röstat på dig i Ellos tävlingen:-)
  Jag såg hos Mia (Hem och lycka) at du har köpt kastrullarna som Leila Lindholm skal sälja i sin butik i Tyskland+ får man fråga, om du huskar märket på dom?

  Många hilsener Pia

  SvaraRadera