lördag 3 mars 2012

Drömmer mig bort...


Drömmer mig bort till sommaren. Nya vita möbler på terassen med vackra vaxdukar. Nybyggd snickarglädje uppe i krysset på huset, tex som på bilden längst ned (letar just nu efter vad vi vill ha). Blomsterlådor längs hela terassen med rosa mårbackor, krukor och blomlådor fulla av vackra blommor lite här och där, ljuslyktor som hänger på bjälkarna, vackra sittdynor i pasteller..Listan kan göras lång. Men tänk att vi har hela den här underbara tiden framför oss!!


3 kommentarer:

  1. Det är en underbar tid vi har framför oss! Just nu har jag bara en dröm och det är att min make ska bli återställd iaf få ett drägligt liv.

    Igår var jag på akuten i flera timmar med maken som nu vistas på KVA (kortvårdsavd) På måndag flyttas han till rehab för fortsatt vård.

    Imorgon ska dottern och jag äta något gott på restaurang innan lasarettsbesök.

    Kommer att ligga lågt ett tag med bloggkommentarer.

    Trevlig helg!

    På återhörande!

    Kram Renate

    SvaraRadera
  2. Renate!

    Det var tråkigt att höra om. Jag skickar massa styrkekramar till dig och din käre make. Allt kommer nog bli bra, vi får hoppas våren och sommaren kommer med friska, starka tider nu då!!

    Tusen tack för alla fina ord du lämnar här hos mig. Jag läser allt och tar till mig, och det värmer mitt hjärta att någon läser min "dagbok" och ger så snäll och go feedback. Du e bäst!

    Kramar Camilla

    SvaraRadera
  3. Hej, Camilla!

    Han är vid gott mod och har påbörjat sin träning
    på rehab. Nu får allt annat vänta tiden ägnar jag
    åt maken och min familj.

    Tack för dina rara värmande ord! Roligt du gillar mina
    kommentarer och tycker jag är bäst! Nu rodnar jag.

    Kommer givetvis att följa din fina blogg i mån om tid.

    Kram Renate

    SvaraRadera