lördag 25 februari 2012

Drömmen om vita golv...

Åhh jag drömmer mig bort till vita golv...Någon som har erfarenhet av att måla parkettgolv vita och fina?Jag tror det kunde bli jätte fint i vårt stora vardagsrum. Stort, luftigt och alldeles, alldeles underbart!!!!!!

Nu är det ju så, att jag bor i det här huset tillsammans med min käre make, och jag bestämmer inte allt själv här. Så jag får spendera några år på att övertala honom först bara;).

Natti natti ♥

3 kommentarer:

 1. Det är så fint att titta på vita golv. Håller med. Men jag skulle aldrig kunna ha det. Vår trappa var vit en kort period och jag höll på att bli tokig på allt skräp som syntes direkt. Det finns där nu också men det syns inte så väl.
  Om du har "riktig" parkett är det väl bara att slipa och måla sen, tror jag i alla fall.
  Må så gott.
  AC

  SvaraRadera
 2. En kompis till mig målade alla sina golv vita och hon blev jättenöjd. Fem lager färg gick det åt! Kram Åsa

  SvaraRadera
 3. Skönt och höra att det finns fler än jag som ibland behöver övertala den andra hälften :)
  Jag har själv ingen erfarenhet av måla golv. Men jag tycker absolut du ska ta en titt hos Sarah på storegårdens countryliving. Googla eller så kikar du i listann över dom bloggar jag följer. Hon har målat ett golv i sin butik (tänk dig slitaget)och det blev suuper! Sedan kan man själv välj aom man vill vaxa eller lacka. Finns i massa kulörer. Färgen kan du också köpa av henne.
  Kram Anna Lena

  SvaraRadera