torsdag 15 december 2011

Nu ska här jul-mysas


Hej på er!

Nu har jag varit ifrån bloggen igen. Maken och jag har bott på hotell i tre dagar, vilket har varit helt underbart skönt. Ibland måste man lyxa till vardagen lite.

Idag tog vi en tripp till Plantagen. Jag hade som mål att köpa allt inför julhelgen, och tänka sig. Allt på min lista hade dom inne. 

Så i helgen ska blommorna planteras och stylas, blev "bara" 6 kassar blommor" :) och julgranen skal kläs. Det blir en riktig myshelg helt enkelt. Måste bara tipsa om en blomma, som jag tror kanske blir en ny favorit här hos mig, Azalea på stam. Ser ut som ett olivträd fast med vita blommor. Kika in i helgen så får ni se.

Var rädda om er och tack för titten kära vännen!

4 kommentarer:

 1. Åh så härligt med massa julblommor! Väntar med spänning på resultatet :)
  Ha en fin kväll!
  Kram från Emelie

  SvaraRadera
 2. En sån massa blommor! Blir och vänta på arrangemangen - och atsalean!

  Kraaaamar!
  -Pia-

  SvaraRadera
 3. Hej Camilla! Åh vad fint du har hemma. Vilket julhem. Wow! Och så fina blommor du handlat. Jag längtar efter att få se dem i sin rätta miljö sen. Jag önskar jag hann skriva oftare här men jag kikar in så ofta jag bara kan. Så mycket inspiration. Ha en jättemysig helg. Jag hoppas på att hinna klä granen efter helgen eftersom jag jobbar.

  Kram Josefin

  SvaraRadera
 4. Wonderful for your house, and the place where you lived with your husband! I'm very glad I found your blog! Everything is very tasteful and in tranquility. Good to hang around here ... Merry Christmas!
  Greetings from Hungary!

  SvaraRadera