tisdag 20 december 2011

Födelsedagspresent till mannen & årets julgran

Wow!

4 dagar till julafton. Vart tog tiden vägen? Hoppas jag njuter så mycket som jag önskar, hmm måste nog njuta lite extra av allt "Jul-mys".

Jag jobbar imorgon och på torsdag sedan väntar jullov 11 dagar, det ska bli helt fantastiskt.

Måste få dela med mig av två roliga saker i  mitt liv. Det första är att jag gått i mål när det gäller vikten. Den tionde augusti bestämde jag mig för att ändra livsstil. Idag 4 månader senare har jag gått i mål, 31 kilo lättare. Jag har fått ett nytt liv och allt känns så fantastiskt.

Det andra är att jag fått fast anställning på jobbet. Jobbar ju på en skola. Så den 1 januari börjar jag som fast anställd, vilket ger så mycket trygghet och ro i kroppen. Idag har det varit julfest på jobbet med god mat, sånger, julklappsutdelning och fina tal. Man får sån stämning vid sånna middagar, och man känner hur ledigheten kommer närmre.

Idag visar jag bilder på vad min man fick i födelsedagspresent av mig. Dessa tavlar har jag beställt från Holland. Tanken bakom den här presenten är, att vårt hus ligger precis framför ett megastort gärde där det är vete på sommaren. Och när jag såg den här bilden föll jag som en fura. Den ska sitta i vårt vardagsrum. Så när jag skulle köpa den, så fanns det ju en snarlik också, så jag köpte den också, inte direkt så billigt kanske, men värt varenda krona. Stora är dom också. 60*60 cm. Jag älskar dom!Så har vi ju såklart klätt granen, jag måste säga att all heder åt vit och vacker inredning, MEN julpyntet måste ha lite färger. Det bara är så:). Varför nöja sig med några julgranskulor när man kan ösa på, haha. Ska bara tillägga att vi inte har satt i ljusen ännu och klapparna har inte lagts under, så helt klart är det inte. Kommer mer bilder i morgon. Igår var vi på Sverigehandling i Strömstad, farligt att gå där i butiken, tur man hade en matlista med sig. Ikväll har vi varit på fika hos vänner och efter det blev det IKEA. Där inköptes en ny servis. Så nu kan vi njuta av vår stora familjemiddag vi ska ha den 26 december, men ny fin servis med många delar.

Ha en stämningsfull kväll och njut av denna ljuvliga förjulstid.


Kramar Camilla

7 kommentarer:

 1. Otroligt fina tavlor! Ha en mysig jul med dina nära, önskar Tuula från Dalarna.

  SvaraRadera
 2. Vad roligt! Jag tror tavlorna skulle falla min gubbe i smaken också! Borde kanske lägga in dem här som födelsedagspresent.

  SvaraRadera
 3. the 2 frames are wonderful...merry christmas
  simona

  SvaraRadera
 4. ojj länken blev fel..

  Den skulle vara ;) födelsedagspresent

  Helt fast i bloggläsningen..! Nu får jag nog snart en avhyvling av min chef om jag inte lägger på ett kol.. men det at läsa gör det värt att få lite skäll!! Tack igen, väldigt skoj att läsa!

  SvaraRadera
 5. Grattis till dig! Blir så imponerad. God Jul!

  Hälsningar Åsa i Sverige

  SvaraRadera
 6. Grattis till jobbet och grattis till viktnedgången! Hur har du kunnat gå ner så mycket? Vad har du gjort exakt? ... Tänkte så jag kunde härma lite! ;)

  SvaraRadera
 7. Vad juligt och mysigt ni har!Är också imponerad av din viktnedgång.Jag har testat lite olika utan framgång precis.Blev sporrad av dig och skulle också vilja ha tips och vilken metod använde du?
  Ha en mysig jul!
  Annette i Uppland

  SvaraRadera