onsdag 19 oktober 2011

Juliga kransar, mysfaktor & snäll svärmor


Hej på er. Idag kom blogglusten helt plötsligt. Jag har börjat planera julen, och ett måste är kransar på våra fina stolar. Vet inte om det blir dessa som jag har, eller nya. Har också köpt mitt första julmagasin *läs andra*. Det ska inspekteras nuuu.


Tända ljus är så ljuvligt, jag blir varm inombords och mysfaktorn stiger 1000 grader. Längtar tills vi eldar första gången i stora brasan. Det blir nog i helgen.


Dessa kransar är ju buxbom, vad mer kan man ha?


Min underbara svärmor har sytt en vacker sittdyna till vår vita utesoffa till nästa sässong. Tyget är så vackert. Jag tror det blir gardiner till matsalen i samma tyg. Jag har satt upp dynan här så man kan se om det passar. Vad tycker ni? Jag tror det kan bli fint. Bryter fint.


Det var rena rama julafton här. Vi fick också dukar som min makes mormor gjort. Tänk så mycket arbete och kälek det ligger i en sån här liten duk. Det ger så mycket hemtrevnadskänsla tycker jag om jag blir påmind om min egen barndom då både min mormor, farmor och mamma alltid pyntat sina hem med sådana dukar.


Här ligger det, magasinet..och skriker på mig!


Blir nog att hoppa ner i ett varmt skönt bad och lusläsa den här...


Önskar er alla en fin kväll.

Kram Camilla


1 kommentar:

 1. Hej !
  Har du gjort kransarna själv eller har du köpt dom ? jättefina var dom !!
  Själv väntar jag på Lantlivs jultidning, det börjar riktiga klia i fingrarna !!

  Ha de bäst

  Kramar

  SvaraRadera