söndag 4 september 2011

Längtan...


En riktigt höstig söndag har vi här idag. Det är mörkt ute och kallt, och regnet hänger i luften. Jag kan inte låta bli att tycka att det är helt underbart. Det är en liten föraning om att vi går mot mörkare och kallare tider, och alla som läst min blogg en stund, vet att jag älskar när det går mot vinter och JUL


Nåja, jag vet att det dröjer länge, men känslan finns där och man kan verkligen njuta av hösten och kalla dagar när man vet vad som komma skall.


Idag visar jag bilder från köket. Den stora klockan köpte vi i somras på semestern i Danmark. Den ser kanske inte så stor ut på bilderna, men den mäter ca 80 cm, vilket är helt perfekt på den lilla väggen mellan terassdörren och köksfönstret.


En blomma som jag inte haft sån tur med förr är orkidèn. Men den här som vi fått i gåva av vänner, den håller sig lika vacker hela tiden. Blir nog fler under hösten.

Ljusen har också fått komma fram lite här och var. Det är både vackert och praktiskt att ha dom framme som dekoration tycker jag.




Senare idag ska jag ta en riktigt skön långpromenad och förse mig av naturens skatter. Ska plocka med mig lite ris, rönnbär osv så man får lite höststämning även inne.

Ha nu en fin lat-söndag. Tack för att du tittade in och hoppas du kommer tillbaka i morgon.

6 kommentarer:

  1. Så fint! :)

    P.S Var med och tävla om en skylt med valfri text hos mig!

    SvaraRadera
  2. Underbara bilder! Klockan är ju urläcker, konstigt att det kan skilja så mycket på väder och vind, här har vi haft riktig sommarvärme idag...
    Ha en skön kväll!
    Kram Anna

    SvaraRadera
  3. Jag gillar också känslan av hösten :-) Ska bli skönt att få varva ner efter en skön sommar ute och mysa massor inne nu till vinterhalvåret istället! Alla årstider har som sagt sin charm på nåt vis.

    Gillar verkligen din klocka! Skulle vilja ha en ny till vardagsrummet härhemma jag med. Ska bli roligt att spana in inredningsbutikerna såhär efter FORMEX-mässan då de får in massa nytt och fint!!

    Ha det gott!

    SvaraRadera
  4. Vilka fina bilder ! Älskar oxså när det blir mörkare och vi får tända massa ljus o mysa !!
    Kramar ifrån mej

    SvaraRadera
  5. Så läcker klocka! Här har vi haft 27 grader i skåne! Ungarna har badat i havet och vi har verkligen njutit av brittsommar vädret igår! Hoppas på fler sådana dagar!

    Kram Mimmi

    SvaraRadera
  6. Hej vännen!
    Vilken härligt stor klocka, jättefin:)Gillar oxå hösten och den kommande vintern. Kura inomhus, tända ljus, läsa en bra bok. MYS:)
    Ha en fin dag.
    Kram Kristina

    SvaraRadera