tisdag 14 juni 2011

Pinnstolar & volanger ♥Godkväll på er. Idag visar jag stolarna vi fått av makens mamma och pappa. Vi fick 6 stolar och 2 har vi själva sen innan. Jag älskar dom, riktigt gamla och slitna och har så mycket historia bakom sig. Maken har vuxit upp med dessa stolar, bara det är ju underbart. Jag vet inte om vi ska måla dom vita, vad tycker ni? Volangdynorna har jag beställt på Ellos. Där kostade 8 st lika mycket som 1 st jag sett på ett annat ställe. Det gäller att kolla runt på olika köpställen innan man slår till, ett bra köp för själen och plånboken är det bästa:).

Ha en fin och skön kväll vidare. Tack för att du tittade in. Jag blir jätte glad ♥5 kommentarer:

 1. BEDÅRANDE vackra stolar!!!! Men, måla eller inte? Det var en för svår gråga! Jo och nej, nej och jo??!! Får se vad andra tycker!

  Kramar!

  -Pia-

  SvaraRadera
 2. Du har så mysigt hemma! Wiiie vad glad man blir av allt fint :)

  Och vad spännande med din syster. Åh vad jag blev spänd nu också och riktigt nyfiken. Hoppas det går bra i värkarbetet och att du snart blir moster. Hejja hejja :) Om jag ändå vore i samma sits nu, men snart så.. snart.. Vi längtar snart ihjäl oss jag och blivande pappan.

  Vi tittar på varandra på morgonen och säger "nähä, inte i natt heller"..

  Ha en riktigt fin dag! Kram Josefin

  SvaraRadera
 3. Vilken fin blogg jag har hittat! Du är jätteduktig så fina bilder! Kommer garanterat tillbaka till din blogg,all lycka till dig.

  Kram "Nilla"

  SvaraRadera
 4. Hej vännen.
  Så fina stolar:)Å jag vet inte, måla eller inte? Svårt det där. Man vill ju inte ångra sig heller. Tycker du ska avvakta ett tag och se hur du känner om några månader. När bordet och allt är på plats:)
  Ha en fin dag.
  Kram Kristin
  ps, grattis till din lillasyster...

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Jag är jätte intresserad av att köpa sånna här pinnstolar och undrar om du vet vem som tillverkar dem? Vilket märke är det? Kanske står det någonstanns på stolen?

  Hör gärna av dig till mig per mail, skulle vara supersnällt.

  mail: eli_1987@hotmail.com
  (gick inte att skriva in det i namnet)
  Mvh
  Elisabet

  SvaraRadera