söndag 19 juni 2011

Jag ♥ blommor


Hallå hallå!

Då var det söndag igen. Vi har haft en skön helg där vi inte gjort många knop, så skönt!
Man pysslar lite, äter lite och bara myser runt i huset. Vädret visar sig ju inte från sin bästa sida så man får göra det bästa utav det inomhus.

Humöret måste jag säga är på topp. Jag jobbar 3,5 dagar till sedan väntar en 5,5 veckas lång och underbar semester, men det bästa av allt är att den första veckan spenderas i Sverige hos familjen, då jag äntligen ska få träffa min lilla systerdotter ♥.Just nu händer det inte så mycket hemma. Blir mycket blomsterbilder men det blir ju så på sommaren. Man inhandlar en massa blommor som pryder alla rum, det är ju så vackert. Man måste andas mellan varven också. Nu är kontoret klart och då väntar vi lite med nästa rum. Jag skulle målat sovrummet i helgen men tar det i sommar i stället. Dessutom har jag börjat planera ett nytt kök i huvudet. Förresten så väntar jag på ett paket som jag hoppas kommer i början på veckan. Vad det är får ni se då, längtar som ett barn på julafton:).Igår inhandlades sötnosar på hjärtståltråd. Och mårbackan växer så det knakar, syns ej på bilden men den är över en halvmeter hög nu.Nu ska jag sätta på en kanna kaffe och leta efter ett fint kontorskåp på norska blocket, hoppas hitta ett vitt gammalt skåp med dörrar, har ni tips tas det tacksamt emot.

Ha en fin dag mina vänner ♥

2 kommentarer:

 1. hei søte du,
  nydelige bilder,
  regn her å, men håper sommer kommer nå til st.hans.
  ha en fin søndag,
  klem fra sylvia

  SvaraRadera
 2. Så skönt att ha stunder man inte gör många knop. Men jag ska ärligt säga att jag är utled på att inte göra många knop. Nu har jag så mycket att ta igen känner jag. Jag längtar efter att ta långa promenader, njuta av sommaren som förhoppningsvis snart kommer tillbaka och sköta om en liten. Men den kommer aldrig ut.. suck. Jag är så less nu, kan inte i ord beskriva. Jag längtar ju så efter den lilla krabaten men att bära på den här kroppen och bara vänta är jobbigt. Är så avundsjuk på alla som fått barn just nu. Även om det är nära nu känns det som en evighet.

  Lycka till med letandet av skåpet.

  Kram Josefin

  SvaraRadera