måndag 6 juni 2011

Filled with lust and love ♥

God kväll på er!

Först vill jag säga Grattis Älskade Sverige på Nationaldagen, vårt vackra land! Jag är glad jag får uppleva både Sverige som är mitt hemland, och Norge som numer är mitt hem;).

Vilket hemskt väder det har varit och är här idag. Riktig tryckande och kvavt. Luften står helt stilla och det är svårt att ta ett djupt andetag, hemsk känsla. Nu behöver det komma ett riktigt åskväder så all spänning släpper och sommaren tittar fram igen.

Trors dåligt väder njuter jag av min lilla bukett med nejlikor på sovrummet. Har satt dom i en kakburk med text. Och brevid står min lilla kärleksskylt. Detta är på en av våra fönsterbräden i sovrummet. De romatiska gardinerna köpte vi av förra ägarna, riktigt fina och släpper igenom lagom med solljus.

Ha en fin kväll där ute!

4 kommentarer:

 1. Ja visst är brödboxen dyr alltid, men den är fin :)
  Här har vi oxå haft riktigt kvavt och är fortfarande men oxå sol och riktigt fint väder. Men tyvärr en enorm blåst.
  Fint du har i fönstret!
  Kram Josefin

  SvaraRadera
 2. Försenade gratulationer till er båda!

  Du hittar alltid så fina, vackra och roliga saker! Kakburken är sååå fin med sin text!

  Hoppas trycket har släppt där? Här gav de just varning för hett väder??!!

  Kramar!!!!

  -Pia-

  SvaraRadera
 3. Såg att du frågat på bloggen om vi ska flytta till hus. Och jag kan säga som så att vi inte har hittat vårat drömhus men under tiden vi letar så ska vi flytta större, vi har nämligen fått tag i ett hyresradhus bara några hundra meter från där vi bor nu. Nu kan vi under tiden få bo lite större samt få en egen lite gräsplätt samt altan istället för en ytte-pytte balkong. Så nu kan vi slappna av lite och leta hus i lugn och ro :-) Och det bästa av allt är att jag får en egen gräsplätt att sola på i sommar samt plantera blommor i rabatter!!

  SvaraRadera
 4. Vilken fin burk!! Och vilken fin blogg!! Hit kommer jag igen:)

  Grattis till er första bröllopsdag!:)

  Milla:)

  SvaraRadera