tisdag 24 maj 2011

Mitt drömskåp ♥

Det har jag hittat nu! Så vackert och romantiskt och plats för våra allra finaste saker.

Äntligen ♥Bilden lånar jag från butiken. Vi har inte köpt det ännu:).


Tänk att man kan bli så lycklig av möbler!


Ha en fin dag alla ♥

6 kommentarer:

 1. Jättefint! Jag längtar så tills mitt kök kommer och är på plats och jag får börja inreda. Ditt hem är så otroligt fint. Ha en fin dag.

  Kram, Carolina

  SvaraRadera
 2. Åååå bara så fint skåp.Bara så snyggt.Klart man blir glad och lycklig av fina möbler blommor och sedan det roligaste.PIFFET.Bara så skoj att ha det fint omkring sej.Ha nu en fin tisdag.Kraaam Rita ♥

  SvaraRadera
 3. UNDERBART skåp, så vackert!! Visst är det väl en härlig fröjd när man väl hittar just det rätta!! Det kan handla om en möbel eller en sak som stämmer in på pricken på det man i sitt innersta har trånat och letat efter. Och när man väl hittar det så spritter det i hela kroppen av glädje...hihi!

  Må så gott!

  SvaraRadera
 4. Hej goa rara du! Blir så glad när du kikar in och skriver några rader :) Tänk vad löjlig man är, men det är som att man funnit en ny vän.

  Ja du, man kan verkligen bli lycklig över möbler. Jag förstår känslan. Köpte en hamburgerpress idag haha. Vilken onödig sak, men det är lyx att göra egna hamburgare. Försöker göra det eftersom det är bättre än köpes och nu kan jag ju få dem runda och fina också förhoppningsvis.

  Ja visst är det något helt annat att vänta barn själv. Det märker jag ju nu. Man kan inte sätta sig in i hur det kan tänkas vara för än man är där själv. Vad roligt med din syster och att du snart ska bli moster. Då får du gosa med en nyfödd snart då hihi. Önskar henne all lycka! Snart är det din tur också ska du se. Ledsen över det som hände er i våras men jag håller tummarna för er!! Det är så mycket lättare sagt än gjort, men lev bara på, lev i nuet och känn ingen stress. Tids nog ska du se.

  Har inte bestämt några träd för trädgården. Vår tomt är rätt så liten så jag får se om det blir några träd över huvud taget, men någon buske kanske. Vi börjar med gräs :)

  Jag tog mig in till stan igår och jag blåste inte bort. Men nog var det med nöd och näppe. Jisses vad de blåser, idag också. Helt sjukt att markiserna blåste in. Kan ju va rätt otäckt om man är på fel plats vid fel tillfälle.

  Ta hand om dig nu. Kramar Josefin

  SvaraRadera
 5. Ooh ett sånt jätte vackert skåp! Där har du verkligen hittat rätt.

  SvaraRadera
 6. Fin blogg du har!
  Glad jag hittade dej!
  /Irene

  SvaraRadera