söndag 15 maj 2011

Äppellund ♥

God eftermiddag kära ni!

Idag regnar det här hos oss. Men det är faktiskt riktigt skönt, luften doftar så gott och alla växter behövde verkligen regnet. Vi har en mysdag inne idag. Sitter och letar efter äppelträd på hemsidor. Vi ska sätta äppelträd runt ena sidan av trädgården, som jag längtar. Så underbart att kunna plocka sina egna äpplen och sedan gå in och baka äppelpaj. Det lutar åt sävstaholm. Någon som kan något om dessa? Vi ska också ha magnolia, så just nu är det mycket som kretsar kring trädgården.

Så vackert med blommande äppelträd, jag längtar ♥(Lånade bilden på google)

Här blir det en skön vecka. På tisdag är det nationaldag, 17 maj så då är vi lediga. Det ska bli trevligt. Eftersom vi flyttat till ny stad blir det att upptäcka hur de firar denna högtidsdag här:).

Ha en underbar söndag mina vänner.

(Bilderna tog jag idag, älskar att ha pastell i hemmet nu på sommaren.
Passar så fint till allt vitt ♥ )

2 kommentarer:

 1. Vilken fin header du har gjort! Och visst är det underbart med rosa på våren och sommaren. Dessutom är det extra fint mot allt det vita. Jag längtar efter mer vitt. Nu kommer inte vi att ha helvita väggar i hela huset men det kommer att bli ljust. Jag hoppas det blir bra. Ska bli så spännande att se sen.

  Tänk vad härligt med egna äppelträd, och som du skrev, bara plocka in och göra sin egen äppelpaj. Äppelsaft är också riktigt gott. Mamma och pappa har ett äppelträd och de gör ofta saft. Mmm.. :)
  Och för att inte tala om Magnolia träd som är så underbart vackra. Jag vet inte hur stora de blir, men jag skulle gärna ha ett jag med. Vi kommer dessvärre inte ha så stor tomt, men vem vet. Det kanske kan planteras ett litet träd.

  Kram Josefin

  SvaraRadera
 2. Mmmm vilken underbart fin header du har gjort.Kanonfin.Älskar oxå rosa på sommaren är så läckert till allting vitt.Fräscht.Åååå vad mycket fint du visar.Du är kanonduktig på att pimpa till saker så det blir det lilla extra.Ha nu en skön söndag söta du.Kraaanm Rita ♥

  SvaraRadera