lördag 23 april 2011

Nu är jag tillbaka på min älskade blogg ♥

Hej finaste, finaste ni!

På självaste påskafton har jag beslutat mig för att fortsätta här på min blogg och lägga ner den nya. Jag trodde att blogglusten skulle komma tillbaka om jag bytte blogg, men så blev inte fallet. Blogglusten har kommit lite tillbaka, men jag längtar tillbaka till Vitaboet. Det är ju här ni lärt känna mig och jag saknar er mina fina läsare. Jag längtar efter att få visa er vårt nya hus och våra projekt.

Hoppas ni inte tröttnat på mig nu när jag bytt hit och dit, utan istället tycker det är bra att jag kommer tillbaka hit igen. Tänk att man kan sakna något så mycket som man inte kan ta på, som bara finns i luften.

Jag känner en stor glädje just nu, nu är jag tillbaka på hemmaplan igen. Åh vad jag saknat min blogg. Ibland behövs det en period med något annat för att se och uppskatta det man har bättre.

För att uppdatera er lite så håller vi just nu på att renovera vårt kontor. Så det är rum nr ett som får sig en makeover. Ska visa många bilder här under vägen, och hoppas på att få lite tips och råd från er mina fina läsare.

Vackra rosor på öppna spisen ♥
Hoppas ni vill fortsätta att följa mig här på vitaboet.

Stora varma kramar och så vill jag säga;

Glad Påsk till er alla

4 kommentarer:

 1. Snälla du, det är klart vi vill följa dig, vilken blogg du än har! Nu har du ju sååå mycket att visa oss, när ni har ett nytt hem!

  Skickar dig varma och glada påskhälsningar!
  Kraaam!
  -Pia-

  SvaraRadera
 2. Hej och välkommen tillbaks !
  Vad jag blir glad att du är tillbaks, för jag lyckades inte lika väl att komma in på din nya.
  Längtar efter inspirerande bilder från nya huset och dess omgivning.
  Vi ses! Åsa

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Va skönt för dig att du har "hittat hem" även här i bloggvärlden :) Jag följde dig på den nya också men gillar såklart även denna blogg så det känns roligt att du är tillbaka med massor att visa från nya huset :)

  Hoppas påsken varit härlig!

  Må så gott!

  SvaraRadera