måndag 6 december 2010

Lilla pepparkakshuset ♥Tänk att det snart är ett helt år sedan man satt tillsammans med familjen kring matbordet, åt underbar mat, skrattade, väntade på tomten och bytta julklappar. Jag älskar verkligen julen och allt som hör till. Förra julen var vi hos min mans familj på julafton, och i år det hos min familj i Sverige vi ska vara. Ska bli otroligt mysigt. Jag och min man har haft tur, för vi har firat jul på samma sätt i våra familjer så vi är både uppväxta med samma traditioner vilket är väldigt bra.

Nere utanför sovrummet ser det ut såhär nu i juletid. Var så himla kul att plocka fram den sista jullådan i boden, för där i låg små söta saker jag fick i julklapp av mamma och pappa förra året, tänk att det var tid att få ta fram det nu. Det är det lilla peppishuset som är en liten ljuslykta, ser ju helt äkta ut. Och så den lilla hängdekorationen med en liten julängel i, samt den lilla klockan. Tänker på mina älskade föräldrar när jag ser på dem. Längtar tills jag ska få krama om dem om ett par veckor.Önskar er alla en fin dag, trots att det är måndag som vissa tycker är jobbigt.

Kram på er!

1 kommentar:

  1. Vad fint du har det!
    Visst är det fint att umgås på julen. Tyvärr blir det inte så för mej denna jul. Men kanske till påsken. Men min Mamma har nyss varit hos oss en vecka, så mysigt.
    Ha en fin vecka!
    Kram

    SvaraRadera