måndag 15 november 2010

Snälla ge mig råd och tips ♥

Jag vet att många har den här skönheten från IKEA, Ektorp i vitaste vitt. I övermorgon smäller det. Då blir det denna eller en annan. Snälla ge mig tips. Ska vi köpa denna? Är den skön, är den behaglig, är den svår att hålla ren? Vad är bra och vad är dåligt? Är den prisvärd osv. Senare ska vi också köpa till den lilla och kanske varsin skön fotölj. Allt ni har av kännedom tas tacksamt emot. Att många har den och att den är från IKEA gör inte mig ett dugg. Det är en fin soffa som passar in med den vita stilen vi har och av det jag har provsuttit tycker jag den är riktigt go.

Hoppas ni vill hjälpa mig nu ♥

10 kommentarer:

 1. hei.
  vi har den i kjellerstue, å der er det tenåringene som er mest, syntes den er riktig så grei, litt arbeide å vaske å tørke alt,men det blir like hvit å fint hver gang, den må tåle hard bruk i kjellerstua, men vasker den bare en gang i året, liker den veldig godt, et godt kjøp vil jeg si,
  ønsker deg en flott dag.
  klem fra sylvia

  SvaraRadera
 2. Den är super, vi har 3 + 2 + fotöljen i beige.Den är lätt att tvätta och den håller formen:) Skulle också vilja ha den i vitt.
  //Camilla

  SvaraRadera
 3. Hej! Har du sätt att den har kommit ut i en skit snygg grå färg också? Den skulle jag vilja ha. Avbryter snyggt mot det vita. Fast den vita är fin den också:) Lycka till med valet! Kramar Camilla

  SvaraRadera
 4. Hejsan!!
  Vi har två vardagsrum i vårt hus, och vi har ektorp soffor + fåtöljer i dem båda , dem vita!
  dem är suveräna tkr jag, visst blir det lätt lite smutsigt spec hos oss som har barn, men dem är så lätta att tvätta, superenkelt på dem dynorna till sitsen och ryggstöden, själva klädseln som sitter under på själva soffan har ja också tvättat och det går bra det med.
  det är verkligen en prisvärd soffa!!
  den är både snygg och bekväm!!
  sen så är det ju super att man kan köpa ny klädsel om man lessnar på färgen eller likandne :)
  så jag tkr ni ska köpa!!
  mvh Nikita

  SvaraRadera
 5. Halloj!

  Vi har Ektorpsofforoch jag är än så länge nöjd. Tycker att soffan är jätteskön. Det enda som kan vara en nackdel är att jag tror att de kan säcka ihop sig en del när man haft dem en tid. Ibland har jag sett på Ikea att de inte ser så snygga ut efter ett tag men det går kanske att fluffa till dem igen. En stor fördel är ju priset, den är verkligen prisvärd. Bemz har också ett toksnyggt överdrag i linne för en ännu mer lantlig stil. Slå till tycker jag!

  Kram Anna-Lena

  SvaraRadera
 6. Supersköna. Vi har 2 x vita tresits och de är ca 5 år gamla och väldigt sköna och lätta att hålla rena.. Sköna att sitta i. Måttet mellan rygg-knä är perfect för både unga och gamla...
  Rekommenderar. Billiga dessutom.

  SvaraRadera
 7. Hej!
  Jag är supernöjd med våran soffa och fåtölj båda med vit klädsel. Har haft dem i några år och är fortfarande sköna att sitta i. Den vita klädseln köpte vi i början av året (hade beige förut)men eftersom vi har 2 st hundar som smyger sig upp i soffan på nätterna så har klädseln (sittdynor, ryggdel och "själva soffklädseln) tvättats flera gånger redan. Den behåller passformen och är lätt att ta på och av och att tvätta ren.
  Helt klart ett bra, snyggt, bekvämt och prisvärt köp!!! :)
  /Jenny

  SvaraRadera
 8. Hej vännen.
  Vi har 2+3 sits i beige o vi älskar dom. Kan bli nersutten lätt(tror dock dom ändrat stoppningen sen vi köpte våra för 3 år sedan) men dom är lätta att fluffa upp. Superskön myssoffa som man sitter lääänge i. Lätt att tvätta, kalas ju. Ville oxå ha vit men nu när vi har vitt på väggarna o tv rummet blev det mycket bättre med beige.
  Så köp, inga tvivel här inte:)
  ha en mysig kväll.
  Kram Kristina

  SvaraRadera
 9. Morrn morrn !!

  En GALET prisvärd soffa (om man väljer den vita) grymt skön att sitta/ligga ;) i ...
  Visst blit vitt smutsigt, men som sagt skjuts in i 60 grader så, har man nån timmes strykning framför sej och vips e den jättefin igen :o)

  Lycka till med köpet, kram Jessica

  SvaraRadera
 10. Tillägger ännu att jag inte ens strykt dem efteråt. Bara satt på igen medan de ännu är fuktiga....
  -Lotta-

  SvaraRadera