lördag 25 september 2010

När mörkret faller

Idag tog vi oss en tur på stan, min första tur ut på 4 dagar, eftersom jag legat sjuk. Men nu börjar jag blir bra igen, så det var underbart att få frisk luft ute idag. Med oss hem hade vi en underbar blomma, fick någon slags julkänsla av den, underbart!

Tog lite bilder i vårt kök nu när mörkret började falla. Älskar mörka höst och vinterkvällar med tända ljus, god mat och vin, och mys med mannen och vänner. Himlen i bakgrunden har en blå ton som var så fin på bilderna, och jag själv tycker att det blev riktigt vintriga bilder av någon konstig anledning. Är väl det blåa mot det kritvita kanske. Men jag ljuger om jag säger att jag längtar efter snö. Vintern och julen får gärna komma fort, men det måste inte komma någon som helst snö, kanske bara lite på julafton:).
Nu ska jag försöka uppdatera bloggen lite oftare, det är ju verkligen så kul att blogga och dokumentera sin vardag, och alla inköp till hemmet eller förändringar man gör. När vi äntligen köper vårt drömhus, kommer nog bloggen handla mest om det en period, hoppas vi fortsätter titta in.

Kram till er alla fina.

Camilla

3 kommentarer:

 1. Så vackra bilder du tagit. Håller med om att de ser vintriga ut. Fint med det blåa i bakgrunden. Mysig blogg med många vackra ting.

  Kram Åsa

  SvaraRadera
 2. Så vacker turkosblå färg i bakgrunden!!! De har spått (här i FInland och i Tyskland) att den kommande vintern skulle bli den kallaste på 1000 år?? Kan det bli kallare än i fjol????

  Kram/Pia

  SvaraRadera
 3. Å vännen vilka vackra bilder du tagit:)Ser riktigt vintriga och underbara ut:)

  Kram

  SvaraRadera