söndag 5 september 2010

Mysig söndag

Söndagen är sköna tycker jag. Då känner man verkligen att man har tillåtelse att slappa helt och hållet, veckans sista dag. Fick undan en hel del igår som var tvunget att göras, så idag är det bara mys för hela slanten. Mannen och jag har ätit en stor och god frukost som alltid på helgen, och snart är det ut på loppis som gäller och en härlig höstpromenad. Ska även se om Mr Kitchen aid vill vara med mig en liten stund senare. Har beställt en ny kakbok med goda recept på LCHF bakverk. Ska bli spännande.

I köket står dessa underbara blommorna och livar upp stämningen. Köpte de även i våras om ni minns, och de höll sig fina i flera månader om jag inte minns helt fel. Hoppas att dessa också gör det.




Kruka från SIA passar bra som vas.


Har fyllt en trådkorg med alla mina formar. Riktigt fin detalj i köket tycker jag.

Ta hand om er. Och ha en skön fortsatt söndag.

Kramar Camilla

7 kommentarer:

  1. Lchf har jag ätit hela våren som var. Jag mådde så himla bra och det bäst var att man gick ned i vikt på ett hälsosamt sätt! :) Har precis kört igång igen efter sommaren. Man mår så himla mycket bättre! Kram

    SvaraRadera
  2. Jättefina blommor, korgar, bakformar och bilder! Alltid lika inspirerande att kika in hos dig! Hoppas du haft en skön helg! Kram Amelie

    SvaraRadera
  3. Fina bilder du bjuder på. Speciellt gillar jag urnan och din superfina klocka. Ha en fin start på veckan,
    Lotta

    SvaraRadera
  4. Så ljuvliga blommor! Fina bilder!
    Kram Agnetha

    SvaraRadera
  5. Så jävla snygg klocka! Vart har du köpt den?Den MÅSTE bara jag ha.

    Casandra

    SvaraRadera
  6. Det låter som en helt underbar idé! Nästa gång du kommer till Söderköping bokar vi in ett jannes besök :)Kramar Emma!

    SvaraRadera
  7. Hej!
    Mycket riktigt så är jag det. Men ser ingen bild på dig så jag kan inte placera dig nu iaf! Thihi! Riktig fin blogg du har! :)

    Casandra

    SvaraRadera