söndag 8 augusti 2010

Lugn och ro

Äntligen är jag hemma igen. Blev en veckas semester igen, men nu är det vardag igen och jag tycker det är riktigt skönt. Den här helgen har vi spenderat med att göra absolut ingenting. Vi har bara gått hand i hand på stan, fikat på café, sett på bra tv och ätit god mat. Bara myst och haft det underbart.

Nu på kvällskvisten fick jag för mig att göra om helt och hållet i köket. Har blivit en del fynd under sommaren som jag ville ta fram och pyssla i ordning. Nu är hela köket som nytt och även hallen. I morrn är det vardagsrummet som får sig en liten omgång. Idag har det varit extremt varmt i Oslo, men jag kunde inte hålla mig på kvällskvisten, utan tände massa ljus i hela köket, vilken mysstämning direkt. Hösten kommer bli så härlig med massa ljus och lite kyligare kvällar. Det gillar jag.

Tänk, nu har sommaren gått och så mycket som hänt här. Vi har gift oss, varit på Hawaii och rest runt mellan Sverige och Norge nonstop. Men nu är det faktiskt skönt med en lite lugnare månad med tid för varandra. Hoppas ni alla där ute har det riktigt bra och tack för att ni tittar in hos mig. Antalet besökare ökar stadigt och jag är så glad och tacksam. I morgon kommer en hel del bilder på vårt hem som det ser ut idag. Hoppas du vill titta in då.

Jag som tar så många bilder varje dag, ska investera i en systemkamera. Igår var vi runt och tittade lite, och jag blev rekomenderad denna, Canon EOS 500D. Har någon av er någon info om denna? Tror att det lutar mot den.

.
Canon EOS 500D.

Må gott. Stor kram Camilla.

2 kommentarer:

 1. Den kameran blir du nog super nöjd med, jag har en EOS 450D som jag fick i present av min kära sambo. Det var ett paketpris inkl en 300mm zomm.
  //Camilla

  SvaraRadera
 2. Javisst är det allt lite skönt när vardagen infinner sig igen. Jag började jobba igår natt. Lite ångest såklart innan men när jag väl kom dit så gick det fint.
  Vet inget om den kameran. Jag köpte en Nikon D3000 i maj Den rekomenderade de i affären till mig och jag är nöjd. En glad amatör *ler*.

  Kramis/Heléne

  SvaraRadera