söndag 27 juni 2010

Vårt bröllop 5 juni 2010

Hej kära vänner. Nu förstår ni, är vi tillbaka på hemmaplan igen. Vi har haft det helt magiskt på Hawaii. Allt har varit som en saga och bröllopet var helt magiskt. Blir tårögd när jag tänker tillbaka.

Vi gifte oss i Köpenhamn, i den norska sjömanskyrkan, med våra närmaste i familjen. Vi bodde alla på ett fint hotell under helgen och på lördagen var vigseln. Vädret var helt perfekt och allt gick efter planerna. Min dag började hos frisören där jag blev så ompysslad med champagne och en superduktig frisör. Gjorde lockar i hela håret och fick en enkel romantisk make up, kände mig som en prinsessa. Vigselceremonin var sagolik och middagen efter var helt magnifik. Dagen efter, på söndagen åkte våra familjer hem igen och jag och Rikard åkte till flygplatsen och bodde på Hotel Hilton över natten, för tåget vidare mot USA gick så tidigt på måndagen sedan. Resan till Hawaii gick helt strålande, det var långt att åka såklart, andra sidan av jordklotet, men det gick förvånansvärt fort ändå, ca 20 timmar:). Det kommer ett inlägg om resan senare.

Här blir vi man och hustru.



Nu är vi hemma i Oslo, första gången som man och hustru och det är en fantastisk känsla. Man är nykär igen och man svävar på små mjuka moln.

Hoppas alla haft en underbar midsommar här hemma. Snart packar jag resväskan igen, ska hem till familjen i Sverige och fira midsommar, lite sent men bättre sent än aldrig. Sedan kommer R efter när han får semester.

Stor kram Camilla

10 kommentarer:

  1. Åh vilket underbart och kärleksfyllt inlägg :)

    Jag får en känsla av att jag bara vill slänga mig ner i sängen med min älskling och pussa på hela han och säga hur mkt jag älskar honom, kärleken från inlägget smittar av sig...hihi!

    GRATTIS till att ni nu är man och hustru!

    Otroligt vackra bilder på er två, så kärleksfulla och innerliga. Och tur ni hade med vädret också, man vill ju inte gärna ha regn på sin speciella dag. Ljuset blir så vackert när solen strålar.

    Ska bli spännande att se bilder från Hawaii sen om du bestämmer dig för att lägga upp några.

    Kramelikram från mig!!!

    SvaraRadera
  2. Hjärtliga gratulationer till det nygifta paret !
    Roligt att höra att allt gick fint och att ni haft en underbar resa.
    Jättevackra foton. Hoppas vi får se mer...

    Kram,
    Lotta

    SvaraRadera
  3. Ååååå vad underbart du berättar.Låter som ett sagobröllop.Vilka underbara bilder.Hoppas att du visar era bilder från Hawai.Önskar er ett Stort Grattis som man och Hustru.Önskar dej en skön dag.Lev mys och njut vännen.Kramar Rita ♥

    SvaraRadera
  4. Supergrattis! Vad roligt att allt gick enligt era förväntningar. Har verkligen längtat efter att se lite bilder från bröllopet. Ni är så fina.

    Kramar från Emelie

    SvaraRadera
  5. Grattis och välkommen hem!!!
    Äntligen man och hustru, vilken känsla!!
    Jätte fina bilder. Ni är så fina!!!

    Resan vill jag allt höra mer om.

    Kramar

    SvaraRadera
  6. Grattis kära ni!!! Så roligt att gifta sig på "ingenmansland", när du är från Sverige, han från Norge!

    Må vardagen bli en lika fin fest som själva bröllopet, i själslig menig förstås!

    Kram vännen!
    -Pia-

    SvaraRadera
  7. Åhhhh tusen gånger grattis! Vilka vackra bilder. Förstår att ni måste haft ett perfekt bröllop. Önskar er all lycka i livet! Kramar ifrån bloggvärlden

    SvaraRadera
  8. Grattis och Välkomna hem!!

    Så fina foton!
    Kram Malin

    SvaraRadera
  9. GRATTIS!!! Förstår om du svävar på små moln nu. Så fina bilder du visar. Ljuvligt.

    Kramis/Heléne

    SvaraRadera
  10. Stort Grattis till er båda! Hälsar Frida och Lars

    SvaraRadera