torsdag 20 maj 2010

Vita sommarskor

Nu var det ett tag sen jag hade tid att sitta ner vid datorn och blogga. Det har hänt mycket sista veckan, men bara roliga saker.

Först hade vi besök av mamma och pappa över Kristi Himmelsfärd. När de åkte hem, kom min kusin Fia på besök. Vi har haft så otroligt roligt, och bäst av allt är att vi åkte tillsammans hem igår. Hon hem till sig, och jag till mina föräldrar. Så nu ska jag vara här i Sverige i en vecka och umgås med familjen. Måste passa på nu, för sen är jag borta så länge när vi ska på bröllopsresa.

I morgon ska vi på en loppis som vi alltid besöker när vi är i sommarstugan. Ska bli kul att se om det blir några fynd. Ha en skön kväll. Sommaren är verkligen här, det är ju helt underbart.


Nya sommarskor från Din sko.

Kram Camilla.

4 kommentarer:

  1. hei på deg.
    høres ut som du har noen deilige dager.
    koselig med besøk å koselig å være på besøk,
    ha hyggelige dager.
    klem fra sylvia

    SvaraRadera
  2. Tack för allt fint och mysigt jag fått uppleva med Er på mitt första besök i Oslo. Jag har haft det jätte roligt och jag längtar redan tills vi ses igen.

    Kram

    SvaraRadera
  3. Vad skoj att du får vara hemma hos mor och far ett tag.Mysigt med loppis .Vad fina skor du har köpt.önskar dej en skön kväll gulliga du.Kramar Rita ♥

    SvaraRadera
  4. Fina skor du köpt! Kul att du är på besök hos mor och far. Hoppas du hittar fina grejor på morgondagens loppis.

    Kram Renate

    SvaraRadera