fredag 21 maj 2010

Sommarens första fina loppisfynd

Idag har jag, mamma och pappa varit ute på landet hela dagen. Det har verkligen varit skönt. Blommorna stod i full blom, fåren gick och betade och lilla Oskar, bondens ponny gick så söt och tittade på oss. När pappa klippte gräset tog mamma och jag bilen till vår favoritloppis. Där fyndade vi massor. Tänkte visa det i sommar när jag har målat och gjort allt färdigt. Det jag köpte var en gigantisk bricka i silver, som kanske ska få bli vit. Tre mindre speglar med fina ramar med krusiduller, även de ska få vit färg. En stor hylla, lik en tallrikshylla samt en ram. Ramen har jag redan målat idag och så har pappa hjälpt mig med en liten idé jag snodde av min kära mor och syster. Men lite köpte jag, som är klart att användas direkt.


Dagens fynd var en sifon för 40 kr, en krona, 4 örngott, en gammal sockerkaksform fast den fick jag av mamma och så är det en ram jag köpte för 10 kr och målade vit, som pappa har satt dit hönsnät bakom. Ska hänga små saker på. Ib Laursen har liknande fast dyra. Min kostade 10 kr att göra själv.

Efter en dag på landet hade vi familjemiddag hemma hos mamma och pappa med god mat. Det är verkligen hur mysigt som helst att komma hem såhär och bara vara med familjen. Det känns lite som när man var liten igen. Hoppas ni alla haft en underbar dag i värmen. Sov gott nu!

Kram Camilla

12 kommentarer:

  1. Åhh vilken mysig dag du verkar ha haft:) Jätte fina fynd du gjort!
    Att sätta hönsnät i ramen har jag tänkt länge att jag skulle göra, men har inte fått gjort det. Du får ha en fin pingst helg!
    Kram Susanne

    SvaraRadera
  2. Det låter hur underbart som helst! Och vilka fynd. Väntar med iver på resterande fynd!

    Ha det gott i värmen!/Kram Mimmi

    SvaraRadera
  3. Nee-e! Det kan inte vara sant - era priser!!!!!! Hoppas ni aldrig tar euron i användnig, för då blir det som här: du får räkna med att lägga minst en 0 till, efter varje summa/pris!!!

    Fantastiska fynd du gjort!!!! Pina oss inte allt för länge, med atthålla resten av dina fynd i gömman!!!!

    Ha en sköööön och solig helg!!!

    Kram på dig, Camilla!
    -Pia-

    SvaraRadera
  4. Hei....loppisfunn er gøy, og du har jo virkelig vært heldig da;o) Koselig blogg du har også. Hit kommer jeg gjerne på besøk igjen. Fortsatt god pinse til deg fra Maliva

    SvaraRadera
  5. Hej vännen.

    Så mycket fint du hittat:) Den där sifonen gillade jag verkligen, har en men vill gärna ha massa fler.

    Hoppas du har en bra helg.
    Kram Kristina

    SvaraRadera
  6. Hejssan!
    Såna fynd. Och visst är det kul att sedan korva om dem till nåt annat. Ramen med hönsnät blev fin. Skall minsann testa att göra en jag med.
    Ha det så bra
    -Lotta-

    SvaraRadera
  7. Vilka härliga fynd! Sifonen var ett riktigt kap och din hönsnätstavla blev väldigt fin.

    Kram Anna-Lena♥

    SvaraRadera
  8. Vilka fina fynd!

    Kram från Emelie

    SvaraRadera
  9. Fin blogg du har!! Och vilka fina loppisfynd du gjort!!Sifonen var ju riktigt billig!! En sådan vill jag också ha=)

    Kraaaam/Nettan

    SvaraRadera
  10. Hej!
    Alltid så fina bilder!!!

    Får jag ge dig en Award!?
    Den finns att hämta på min blogg.

    Många kramar

    SvaraRadera
  11. Visst är det roligt att göra loppisfynd!!! Och vilka fina fynd du har gjort :) Sifonen var ju nästan löjligt billig :) Där gjorde du verkligen ett fynd!
    //Kristin

    SvaraRadera
  12. Vilken mysig blogg du har!!
    Såg att du tidigare i år inhandlat en fin kaminspegel:) Jag är på jakt efter en sådan till vårt badrum och undrar vart du köpt den?

    Kram Paula

    SvaraRadera