fredag 7 maj 2010

One more slice

Det var vad som låg i paketet jag hämtade ut idag. Har trånat efter den ända sedan jag fick höra att den skulle komma, och nu fanns den, så då fanns det inget att vänta på. Leila fantast som man är. Den är verkligen helt underbar. Jag blir så otroligt inspirerad av denna fantastiska kvinna, och allt man gör från hennes böcker blir succé.

Idag efter jobbet, tog jag och min sambo en matbit ute på en utesevering i solen. Det var så mycket folk ute, att det var helt enormt. Alla var ute och njöt av det fina vädret. Och jag var jätte glad, för jag invigde mina nya jeans, och kunde ha de uppvikta med bara ett par ballerinaskor, då är det nästan sommar ju. Jackan lämnade jag också hemma, och bytte ut den mot en tunn vindjacka, så skönt.

One more slice från Cdon.Nu ska jag och älsklingen fortsätta mysa denna fina fredag. Äntligen är det helg.

Stor kram till alla mina goa läsare, och ett litet extra tack till dig RENATE, som alltid lämnar så fina kommentarer hos mig, men som inte har någon blogg så jag kan se vem du är. Men tusen tack till dig, och alla andra som tittar in. Ni gör mina dagar.

Stor kram Camilla.

4 kommentarer:

 1. Låter som en helmysig fredag :-) Njut av det fina vädret ,här i Sverige känns det som höst.Plus 3 och blåst. fredagsmys inne med rödvin o massa tända ljus funkar de me istället för rose o grill på altanen:-)
  Ha en trevlig helg o glöm inte visa mer bröllop:-)

  kram Bittan

  SvaraRadera
 2. Den vill jag också köpa! Säkert massa gott att baka. Läste att det är en del bröd o pizzor också, inte bara söta saker o det tilltalar mej ännu mer. Men hela Leila är ju söt som socker:)
  Ha en fin helg! Kram Cilla

  SvaraRadera
 3. Visst är boken underbar! Oj vilket härligt väder ni har. Här regnar det och är inte många grader varmt.

  Kramis/Heléne

  SvaraRadera
 4. En mysig fredag tycks ni haft!

  Den ska jag också köpa är också en stor beundrare av Leila och hennes mat/bakkonst. Tjejen själv är ju som en söt karamell.

  Trevlig helg önskar jag duon!

  Kram Renate

  SvaraRadera