tisdag 13 april 2010

Sturehofskrukor & Torghandel

Hej på er i det underbara vädret. Här i Oslo är våren här, och de sista dagarna har det nästintill varit sommar. Folk går i shorts på stan, och allt känns helt underbart. Vi är friska nu, bara lite hosta och snuva kvar. Idag tog jag min årliga tur ner till torget för att köpa årets sommarblommor. Åh vad kul det var. Köpte massa fint som jag tycker om att ha hemma på våren och sommaren. Nu luktar det liljekonvalj i vardagsrummet.

Nu har jag äntligt köpt mina efterlängtade Sturehofskrukor, i stor modell. Älskar dem, helt ljuvliga. Och med en rosa Mårbacka i, som grädde på moset, så är jag helt salig.





Jag har gjort om lite i köket. Tagit ner lite saker som varit framme hela vintern. Nu åkte det nya fram och köket känns lite luftigare och vitt, precis som jag vill ha det.




Små pastellrosor i krukar från Ellis Corner,vita liljor på väg att slå ut, samt liljekonvaljplanta (har aldrig hittat det tidigare).





Små söta Bellisar i köket är en fröjd för ögat.











Skynda er att fynda (ni som bor i Norge). Det här kakfatet i en ljusgrå nyans köpte jag på Mester Grønn før 150 pix, inte illa.



Igår möblerade jag om i vardagsrummet, så nu känns det fint och vårigt hemma. Var lite nervös som sambon skulle gilla det nya, men han älskade det, så nu får det vara såhär tills vi flyttar någon gång sen, för det tog 4 timmar att skruva om soffan. Visar här lite bilder på hörnan med bord och stolar som har gjorts om lite.








Liljor, Liljekonvalj, Mårbacka & Margeriter i vardagsrummet.





Om två dagar fyller jag 25 år och då ska det ju vara fint hemma, så idag fortsätter jag i undre delen av lägenheten. Dit ner åkte ju allt som skulle bort uppifrån, så det är bara att kavla upp ärmarna och sätta igång.

Med blommor i alla rum, städat och skurat, nytvättade fönster, och solen i ögonen känner jag att livet är underbart, och dessutom gifter jag mig om några veckor. Ingenting kunde vara bättre.

Tack för att du läser min blogg.

Kram Camilla

8 kommentarer:

  1. hei Camilla,
    tusen takk for dine hyggelige ord bestandig hos meg,
    å dette var et nydelig innlegg,så mye fint du viser oss,vakre blomster,ja en kjenner det er vår.
    tenk 25 du..så koselig å fylle år.
    ønsker deg en fin dag vidre,
    klem fra sylvia

    SvaraRadera
  2. Jisses vad mycket fina bilder. Ditt kök är helt underbart!!
    Krukorna är jätte snygga och med pelargoner i så är det oslagbart.

    Grattis på födelsedagen lite i förskott. Hoppas att du får en bra födelsedag!!
    Många kramar

    SvaraRadera
  3. Så himla fint med lite nya blommor! Perlagoner är verkligen jättesomrigt ju! :) O de små rosorna också, jättesöta i de krukorna!
    Kram kram!! :)

    SvaraRadera
  4. Halloj!

    Vilken fin blogg jag hittade här! De är så fina dessa Sturehofs-krukorna. Vill ha;)!!!

    Kramis/Heléne

    SvaraRadera
  5. Hej!!!
    Ny header, nya krukor, nya blommor & massor av fina inspirerande bilder;o) Inte konstigt att det är trevligt att kika in till Dig!!!!

    Kram Kram Malin

    SvaraRadera
  6. Å vilken fin blogg du har, måste lägga till dig i min lista :)

    SvaraRadera
  7. Vad mycket fint du visar.Verkligen riktigt ögongodis.Vad skoj med födelsedag och sedan bröllopet och se fram emot.Jag blir alltid glad och lycklig att kika in till dej.Önskar dej en härlig städdag gulliga du Bamse kramar Rita ♥

    SvaraRadera
  8. Lise-lotte Ingemarsson18 april 2010 kl. 14:17

    Vad mycket fint du har! Vad har du köpt krukorn,jag har letat länge efter vad jag kan köpa dem och vad kostar den stora?

    Lise-lotte

    SvaraRadera