måndag 19 april 2010

Fattigmanssilver & Sommarkvällsmat

Hej på Er. Då var det ny vecka igen. Helgen gick så otroligt fort förbi även denna gång. Men snart är det fredag igen. Idag har jag gjort lite fint på min bricka på bordet, tog några bilder. Nu avnjuter jag en kvällsmåltid bestående av bären som blev över efter tårtbakandet igår, smakar himmelskt. Längtar efter sommar.



Mina fattigmansljusstakar har jag köpt i en liten butik i Strömstad, tycker jätte mycket om dessa. De vita är från en liten blomsterbutik i Östergötland, älskar att handla i små lokala butiker. Och så min lilla groda, eller "prins" som jag fått av min syster, är han inte för söt.



Idag har jag och min sambo börjat planera något, lite mer på allvar, nu...Ni kommer märka vad det är, men det kommer dröja. Men jag kan säga som så, att en av mina stora drömmar kommer gå i uppfyllelse, förr eller senare.

Sov gott.

Kram Camilla

3 kommentarer:

  1. Gomorron!Vad fint du ar fixar till på din bricka .Blev jättefint.Grodan är bara så söt.Vad gott med sommar bär .Bara älskar det.Vad spännande att någonting du drömt om kommer att gå i uppfyllelse.Vad skoj ,blir glad för din skull!!!!!Önskar dej en fin tisdag gulliga du i det fina vädretKramar Rita ♥

    SvaraRadera
  2. Ett hus? Eller en bebis kanske!
    Jag är sååå nyfiken!

    Kram Mimmi

    SvaraRadera
  3. Hej vännen.

    Vad fint du gjort det där på din bricka:)

    Hmm, nu blir jag riktigt nyfiken på vad det kan vara ni planerar. Hus...barn...egen butik... Vill veta NU!

    Ha en underbar dag.
    Kram Kristina

    SvaraRadera