måndag 26 april 2010

Nu ska här bakas



Nu är den här. Äntligen har jag min Kitchen aid i hemmet och kan börja baka med den. Första försöket ska bli maränger. Blir spännande att se hur det går. Idag får ni se lite av mig också, är nog med på de flesta av dagens bilder i degskålen.





Tar gärna emot tips på vart jag kan hitta en vacker brudslöja, som inte är alltför dyr.



De små handdukarna är från velkommen.org. Mina fina burkar är från Granit.

Idag har jag varit och hämtat min brudklänning...Kändes ganska mäktigt när jag stod där och skulle betala.

Önksar er en fin dag vidare. Vi ska på middag ikväll, ska bli trevligt.

Kramar Camilla

7 kommentarer:

  1. Hihi jag ser dig i degskålen Camilla ;). Aaaah den är riktigt läcker den bakmaskinen. Vill Ha!!! Åh vad jag längtar efter att få se dig i brudklänningen. Har bakat tårtan förressten. Mums så god. Firade HV71s SM-guld med tårta och ett glas vin;).

    Kramis&Heléne

    SvaraRadera
  2. Åhh din lyckost! Vem vill inte ha en sån fina Kitchen Aid!!! Och allt annat också förresten som står runt om, du har det ju såå fint!
    Härligt att få hämta klänningen, längtar att se bild på den!
    Lycka till med bakning o ha en mysig middag!
    Kram Cilla

    SvaraRadera
  3. Hej vännen.

    Å så fin den är din KA:) VILL HA! allt annat du visar är oxå fint.

    Du har du kollat på Tradera, där har jag sett fina brudslöjor till bra fast pris om man nu är rädd att inte vinna eller att det ska bli för dyrt. Åh vad du kommer bli vacker:)

    Kul att hämta ut klänningen:) Jag beställde min på nätet och fick den hemskickad och du anar inte hur lycklig jag var när den kom med bud. Jag hoppade av glädje:)

    Önskar dig en underbar dag och kväll.

    Kram Kristina

    SvaraRadera
  4. Vad fint den är din Kitcen aid .Superläcker.Du visar alltid så mycket fint.vad härligt att hämta din fina klänning.Längtar efter att få se den.Önskar dej en mysig dag med bakningen och middagen ikväll.Ha det bäst gulliga du Kramar Rita ♥

    SvaraRadera
  5. Åhhh så roöligt för dig med Kitchen Aid och brudklänningen. Vilken tur du hade med den läste jag. Jag brukar tänka, om det inte blir som jag räknat med, att det blir något bättre. Precis som med dig och klänningen.
    Hoppas att ni får en fin kväll och att marängerna blir lyckade.
    Kram annika

    SvaraRadera
  6. Så lekre bilder!! :) Kjøkkenmaskina er jo kjempefin... det så virkelig fristene ut å bake i kjøkkenet der, med rosa og hvitt... :)

    SvaraRadera
  7. Oh, vad det är vit och fiiin. Är lite avis, måste jag nog bekänna. Kanske jag en vacker dag oxå är lycklig ägare till en KA.
    Kram,
    -Lotta-

    SvaraRadera